Skalarowski Opublikowano 23 Grudnia 2006 #1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam. Wpadłem na super pomysł,a mianowicie. Moglibyśmy sprzedawać kalendarze z zdjęciami pyszczaków,oczywiście na kalendarzu byłaby reklama Klubu Malawi. Rozmawiałem z kolegą który jest informatykiem graficznym i da się takie coś dosyć nie drogo zrobić.Załóżmy że będzie sprzedawane po ok 30zł/szt i troche ludzi kupi to będą pieniądze na domene Co wy o tym myślicie :?: Cytuj
nimbo Opublikowano 23 Grudnia 2006 #2 Opublikowano 23 Grudnia 2006 mysle ze bylby to dobry pomysl... tylko niech sie wypowie ktos majacy wladze w klubie Cytuj
Skalarowski Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor #3 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ja myślę że właśnie taka rekalama może być większa od tych wszystkich koszulek,kubków itd. Cytuj
sision Opublikowano 23 Grudnia 2006 #4 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Popieram :!: bardzo fajny pomysł,brawo :!: Cytuj
MateuszT Opublikowano 24 Grudnia 2006 #5 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Pomysł może i dobry, ale jak widzieliśmy już jakiś czas temu kalendarze klubowe nie są "chodliwym" towarem... Cytuj
VDR Opublikowano 24 Grudnia 2006 #6 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Stowarzyszenie zwykle nie moze prowadzic dzialalnosci, byc obdarowywane itp. Jedyna kasa, ktora wplywa na konto klubowe moze pochodzic ze skladek klubowych. Cytuj
Skalarowski Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor #7 Opublikowano 24 Grudnia 2006 No a gdyby tak zrobić aby na tym nic nie zarabiać ale nie tracić ? była by to w pewnym sęsie jakby reklama klubu za darmo.... Cytuj
ziemniak Opublikowano 31 Grudnia 2006 #8 Opublikowano 31 Grudnia 2006 ale po co komuś kalendarz z rybkami skoro go to wcale nie interesuje. To tak jakbyś chciał komuś sprzedać kalendarz z grzybami (załóżmy, że one Ciebie wcale nie interesują). Co z tego, że też byłby pewnie śliczne zdjęcia... ale po co by Ci był taki kalendarz? Promowanie Klubu owszem, ale IMO nie w taki sposób. Cytuj
nabe Opublikowano 31 Grudnia 2006 #9 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Taka tylko luźna uwaga apropos potrzebności kalendarzy z rybami. ale po co komuś kalendarz z rybkami skoro go to wcale nie interesuje Kilka dni temu moja matka kupiła kalendarz na 2007 r. ku mojemu zaskoczeniu z ..rybami właśnie A to dlatego że jej się podobał. Kwiaty były, zachody słońca były, jelenie na rykowisku..chyba jeszcze nieprędko. Coś ładnie wydanego z niekiepskimi zdjęciami cieszy oko,imho chętni znaleźliby się i to niekoniecznie akwamaniacy. Cytuj
Gość pfpp Opublikowano 31 Grudnia 2006 #10 Opublikowano 31 Grudnia 2006 IMHO cos takiego nie wypali... Jezeli chcecie rozreklamowac Klub to duzo prostszym i tanszym rozwiazaniem bedzie chociazby ulotka dodawana do jakichs dziennikow. Sprzedaz kalendarza z pewnoscia nie bedzie latwa sprawa... po pierwsze trzeba wylozyc na niego pieniadze, po drugie znalezc jakis sposob na sprzedaz i od razu zaznaczam ze na sprzedazy znajomym i ewentualnie przez strone i forum duzo sie nie zdziala. Jezeli ktos powie, ze mozna przez Allegro to powstanie kolejny problem... Kalendarzy na rynku jest multum i wobec tego trzeba byloby pokusic sie o solidny wyglad, a obawiam sie, ze 30zlotych mogloby wtedy nie wystarczyc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi