Wentyl Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor #11 Opublikowano 18 Listopada 2009 Panowie sęk w tym, że nie zaobserwowałem aby poszczególne gatunki sobie przeszkadzały.Jeżeli chodzi u "facetów" to Artusa na bank mam dwóch.Jeden ja już pisałem super wybarwiony,drugi już ciemno szary. U Demasonek zdecydowanie jeden samiec dominuje. Pozostałe da gatunki 1+2. To może faktycznie przerybienie?
Perez666 Opublikowano 19 Listopada 2009 #13 Opublikowano 19 Listopada 2009 Artus to był legendarny król celtów,a jak to się ma do malawi to nie mam pojęcia.Może odkryto nowy gatunek i na cześć tego władcy nadali mu jego imię
mutra Opublikowano 19 Listopada 2009 #14 Opublikowano 19 Listopada 2009 Panowie bez takich Co do Auratusa,to akurat to że masz dwa wybarwione po męsku ryby wcale nie znaczy że oba są samcami.
Wentyl Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor #15 Opublikowano 19 Listopada 2009 Bardzo urażonych moją pomyłką w pisowni BARDZO PRZEPRASZAM, już się poprawiam - Melanochromis auratus, a tobie Mutra dzięki za wyrozumiałość. Nadal nie wiem czy muszę coś wyławiać (a jak wiecie nie jest to proste), czy może trochę przemeblować w baniaczku?
yaro Opublikowano 20 Listopada 2009 #16 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zdecydowanie tak. Labeottropheus zdecydowanie rośnie za duży do takiego akwarium, redzika, również jakoś w tym nie widzę, tak samo auratusa.
Rekomendowane odpowiedzi