lechos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor #21 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dzieki . To moje pierwsze tlo i myslalem, ze niewypal (moze za bardzo samokrytycznie). Jutro bede wklejal na silikon i bedzie sobie do soboty rana sechl razem z farba, potem nalewka kranowki na 2/3 godzinki, dobra cyrkulacja celem przeplukania. Potem juz piaseczek kwarcowy, ze 60 l wody bedacej teraz w akwa i dojrzewanie.
jurek035 Opublikowano 2 Grudnia 2009 #22 Opublikowano 2 Grudnia 2009 no no no. efekt końcowy oszołamiający. nie spodziewałem się szczerze takiego finału. dla mnie to jedno z lepszych które widziałem. gratuluję.
lechos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor #23 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Podziekowal. Zachecony dobrym slowem chce pokazac troszke z blizszej perspektywy fakturke powierzchni tla jaka udalo mi sie uzyskac (w rzeczywistosci nie ma takiego polysku, chyba przez lampe w aparacie).
Perez666 Opublikowano 3 Grudnia 2009 #25 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Chopie 3 posty wyżej masz pokazane
ANDREW Opublikowano 3 Grudnia 2009 #26 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Świetna robota i dobór kolorów!!! Jeżeli chodzi o schnięcie sylikonu to ja bym zostawił co najmniej na tydzień do wyschnięcia!!
sabotage Opublikowano 3 Grudnia 2009 #27 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mi sie nie podoba Za duzo, wciec i rowkow. Mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi Wole plaszczyzny. Poza tym, rzeczywiscie jedno z najlepszych doityourselfow, jakie widzialem. Gratuluje malowania, jak na crke rewelacja.
MalawiHobby Opublikowano 3 Grudnia 2009 #28 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Bardziej podobało mi się te zdjęcie kawałka tła,niż całe tło
eljot Opublikowano 3 Grudnia 2009 #29 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Napisz jak uzyskałeś taką fajną fakturę tła
lechos Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor #30 Opublikowano 4 Grudnia 2009 sabotage......nudno by bylo gdyby kazdy mial taki sam gust . Moze przy nastepnym cos pozmieniam aby mialo inny klimat. ANDREW myslisz, ze az tak dlugo musi schnac? Co do faktury to sama taka wyszla, czarny podklad dawalem gesty i grubo, nastepne warstwy farby najwiecej osadzaly sie na wystajacych nierownosciach powiekszajac je. Na sam koniec praktycznie "szczotkowanie" wiec farba osadzila sie tylko na samych "zyleczkach".
Rekomendowane odpowiedzi