Piter.5 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 #11 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 u mnie rowniez po raz pierwszy w ogolnym sa małe Trewavasae Ocalało 10 szt. Male maja juz ok. 2cm.
sabotage Opublikowano 7 Kwietnia 2008 #12 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 BTW, ale Twoj tatus ma bebzon, nie przekarmiasz swoich rybek torszke ? Kulfony to bardzo smukłe pysie a ten Twoj, juz prawie, jak welon
Piter.5 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 #13 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 BTW, ale Twoj tatus ma bebzon, nie przekarmiasz swoich rybek torszke ? Kulfony to bardzo smukłe pysie a ten Twoj, juz prawie, jak welon nie,zapisałem na silownie a to efekt sa i normalne np : zdjęcie usuniąto pozdrawiam przypominam - choć czester napisał to dwa posty powyżej - do prezentacji zdjęć służy galeria klubowa lub ewentualnie album MarS
sabotage Opublikowano 7 Kwietnia 2008 #14 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mi on bardziej zasiedzialego przed TV piwosza przypomina niz atlete, ale moge sie mylic
Piter.5 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 #15 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a tak wracajac do tematu, male za jakis czas chetnie oddam w dobre rece do tego typu ogłoszeń mamy Giełdę Klubową i tam można zamieszczać ogłoszenia kupna/sprzedaży zamiany lub oddania MarS
mars Opublikowano 7 Kwietnia 2008 #16 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ponieważ temat ten w większej części jest mało merytoryczny a spora ilość postów powinna znaleść się nie tu tylko albo w galerii albo na giełdzie temat zamykam
Rekomendowane odpowiedzi