Skocz do zawartości

krab mangrowy w malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w malawi można trzymać kraba mangrowego? Jest mały, więc nie zrobi rybom krzywdy, ryby raczej tez mu nic nie zrobią.Nie piszcie mi, że nie pasuje do malawi, bo przecież tam kraby również występują. Krab wyjścia na ląd też niekoniecznie potrzebuje, bo bardzo często kraby trzymane są w akwariach z innymi rybami i jest im dobrze. Spodziewam się, że dostanę burę że wpadłem na tak głupi pomysł, ale proszę o radę ;)

Opublikowano

Nie, nie można. Nie pasuje do malawi bo tam kraby mangrowe :roll: nie występują.

ryby raczej tez mu nic nie zrobią
a jak bardzo jesteś tego pewny?

Spodziewam się, że dostanę burę że wpadłem na tak głupi pomysł
Dobrze kombinujesz :wink:
Opublikowano

Skoro piszesz ze moze byc, ze rybom nic nie zrobi i ryby jemu nie, to po co pytasz ? Znasz juz retoryczna odpowiedz. Nie twoja lecz nasza... gdybys poczytal troche to bys wiedzial....

Btw.temat nadaje sie do zamkniecia pod tytulem ; raki, padalce i inne w malawi...

Ludzie czytajcie...

Opublikowano

Witam, a ja wam powiem że widziałem raki czerwone z pyszczakami i to niebyły małe raczki było ich 3 i miały tak po 10 cm żyły w akwa 240 z pyszczakami yellow . Muszę przyznać że żyły sobie w spokoju z pyszczakami i ani raki nie robiły krzywdy pyszczakom ani pyszczaki im . Akwa z nimi ma mój znajomy w tej chwili już ich niema bo akwa zmieniał na większe ale pyszczaki w tej 240 trzymał z rakami 3 lata .

Opublikowano

Wiesz jaka jest róznica między krabami i rakami i dlaczego krab mangrowy musi wyjść na ląd? Nie wiesz? Nawet pobieżnie nie zorientowałeś się w temacie.Możesz sobie trzymać nawet łabędzia z pyszczakami.

Opublikowano

Wiecie. tak sie sklada, ze tak sie sklada, poniewaz mialem kiedys welona z pyszczakami, krotko, ale mialem !

Pozdrawiam

Sądzę że zebraliśmy dostatecznie dużo merytorycznych opinii w tej dyskusji :wink:. Zamykam wątek. mutra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.