Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jacku czy rzeczywiście jednym pokarmem np. New Life Spectrum CICHLID FORMULA KRYLL można karmić jednocześnie ryby z tak odległych biegunów żywieniowych jak roślinożerca i mięsożerca bez uszczerbku na zdrowiu ?

Opublikowano

? Ja uzywam nls cichlid Formula jako podstawowy ,nls thera + jest z duza iloscia czosnku ..daje profilaktycznie nowonabytm rybom a nls grow podaje mlodym rybom. Wiekszosc moich ryb jest "miesozerna"...ale w opisach tego pokarmu producent mowi ze jest to pokarm tak zbalansowany ze mozna go podawac i roslinozernym :confused: .... tak ze...

Wiem jedno ,ze na skandynawskich forach ten pokarm jest najbardziej preferowany obok wlasnej roboty Shrimp-mix .

• Dziękuję 2
Opublikowano
pokarm super

bardzo dobrze wybarwia, niestety bardzo ciężko dostać ten pokarm

gdzie go dostałeś??

PS.

:D

już widzę jesteś gdzieś z Malmo :D

to koło Lądka?

New Life Spectrum CICHLID FORMULA 80g KRYLL (3565892010) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img04.allegroimg.pl/photos/400x300/35/65/89/20/3565892010@@AMEPARAM@@04@@AMEPARAM@@35/65/89/20@@AMEPARAM@@3565892010

Pozdrawiam .Andrzej!

Opublikowano

Po dzisiejszej lekturze o NLS już wiem w dlaczego pokarm ten nadaje się dla wszystkich ryb i nie pozostaje mi nic innego jak przetestować ten pokarm.

Dzięki Jacku za odpowiedź !!!

Opublikowano
:) Powodzenia ! Postaw na duzy pojemnik bo bardziej sie oplaca to raz a dwa to jedynym czesto podnoszonym zarzutem wobec tego pokarmu jest to ze .."brudzi wode"...
Opublikowano

Są jacyś chętni do wspólnego kupienia całego wiadra ? Wychodzi mi jakies 350-400zł za prawie 2.5 kilo. Co daje jakies 25zł za 150g. W PL 150g kosztuje około 80zł.... (plus wysyłka)

• Dziękuję 1
Opublikowano
W PL 150g kosztuje około 80zł

Ja zakupiłem za podajże 49 zeta +przesyłka , może ten A+ z większą ilością czosnku tyle kosztuje. Tak czy siak cena jest bardzo kusząca i warta przemyślenia zakupu większej ilości. Chociaż wpierw pozwolę sobie rzez najbliższe 2-4 tygodnie przetestować pokarm i zobaczyć czy jest rzeczywiście różnica. Na razie karmię nim przez dwa dni i jedyne co mogę powiedzieć to w ogóle nie brudzi wody i nie latają resztki pokarmu po akwarium, co często się zdarza np. po Nature food.

Opublikowano

A ja jakoś nie kojarzę żeby nf brudził wodę, raz że to co sypię to dość zwarty granulat, dwa - pokarm nie zdąży dolecieć do dna ;) Jeśli chodzi o wspólny zakup to czemu nie, ale może za kilka miesięcy.