Skocz do zawartości

ŚWIETNA rybia reklama ...pralki :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

echh i teraz mam przechlapane... Kaska zobaczyla reklame i bede musial dobierac obsade ;] ;] ;] ;] :lol::lol::lol:

Opublikowano
echh i teraz mam przechlapane... Kaska zobaczyla reklame i bede musial dobierac obsade ;] ;] ;] ;] :lol::lol::lol:

A czy Twoja Kaśka by przypadkiem nie wolała takiego nowego baniaka :wink::D :?:

Opublikowano

A czy Twoja Kaśka by przypadkiem nie wolała takiego nowego baniaka :wink::D :?:

no rozgladalismy sie wlasnie za takim baniakiem swego czasu, nawet poprosilismy o zademonstrowanie jak dzialaja "filtry" oczyszczajace... ledwo bylo slychac ze pracuja ! nawet jak sie wlaczyl jakis dopalacz i silnik "filtra" nagle zwiekszyl obroty to nie porownanie do czeskiego modelu rodzicow ;) Niestety nowe modele tych "akwariow", o glebokosci 40cm jakos tak nie bardzo jeszcze dostepne na rynku, raz sa, raz ich nie ma, albo sprzedawcy daja cene z sufitu :P A standardowy model 60cm nam nie pasuje :]

Na szczescie z wyborem takiego nowego baniaka jeszcze mozemy troche poczekac ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.