lexo Opublikowano 26 Lipca 2009 #1 Opublikowano 26 Lipca 2009 witam mam banalne pytanie, bo pomimo ze mam juz dlugi czas swoje pysie to nie wiem do jakiej grupy zaliczaja sie redy, maingano i saulosi, czy do : wszystkozercow, miesozercow czy rozlisnozercow? nie moge takiej informacjji znalezc. podpowiedzcie
kunta Opublikowano 26 Lipca 2009 #2 Opublikowano 26 Lipca 2009 To coś słabo szukałeś. Opisy wszystkich trzech są w serwisie i jest dokładnie opisane która czym się żywi...
lexo Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor #3 Opublikowano 26 Lipca 2009 dla mnie to nie jest jasno napisane, np: czy zdanie: ,,Podstawą diety powinny być pokarmy na bazie składników roślinnych, glonów spiruliny i nie tylko." znaczy ze ryba jest roslinozerna czy wszystkozerna?
kunta Opublikowano 26 Lipca 2009 #4 Opublikowano 26 Lipca 2009 Podstawą diety powinny być pokarmy na bazie składników roślinnych, glonów spiruliny i nie tylko. Jako dodatek do tej diety, raz na 5-6 dni należy podać rybom jakieś mrożonki. Sczególnie polecam wodzienia, cyklopa, oczlika, artemię i kryla. Czyli wg mnie jasno z tego wynika ze jest wszystkożerna z przewagą składników roślinnych.
Rekomendowane odpowiedzi