Siwy1973 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 #31 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Yaro , tyś teraz spec od tych spraw , więc powinieneś nas maluczkich poinstruować , jakie mają być klauzule w umowie abyśmy byli usatysfakcjonowani:D ba nie tylko poinstruowac ale i ubezpieczyc ...ze znizkami dla KM
bart2909 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 #32 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Cześć mam niewielką podpowiedz jeśli macie trochę czasu to poczytajcie na forum pawiookie opis budowy dużych zbiorników .Co prawda baniaki betonowe ze szkiełkiem,jest tam gościu znający się na obliczeniach konstrukcji betonowych .Można mu rzucić temat i przybliżyć sobie temat pociąrzenia na strop i fundamenty budynku.Oto stronka www.pawiookie.pl/forum.html
Andrzej Głuszyca Opublikowano 25 Lutego 2016 #33 Opublikowano 25 Lutego 2016 Krysia..spójrz na datę ostatniego postu. Tu piszesz jak facet w info o sobie podajesz ,że jesteś kobietą
Mortis Opublikowano 25 Lutego 2016 #34 Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja swoje kupowałem w sklepie Plantica. Mają tak sporo naprawdę spooorych modeli, do tego z tego co wiem to sprawdzone miejsce, kilku znajomych mi je polecało. Jak na chwilę obecną nie miałem do nich żadnych zastrzeżeń A Plantica ma swój sklep stacjonarny chyba własnie we Wrocławiu -- dołączony post: We Wrocławiu mogę polecić sklep Plantica, co prawda ja zamawiam od nich przez internet, ale jestem zadowolony No i mają spoore akwaria No to żeś kotleta odgrzał
egon44 Opublikowano 25 Lutego 2016 #35 Opublikowano 25 Lutego 2016 No to żeś kotleta odgrzał Lub odgrzała
Rekomendowane odpowiedzi