czester_ Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor #11 Opublikowano 17 Lipca 2009 E nie nawet. Tylko te diody trzeba uszczelnić reszta to panel na baterie który albo wyrzuce albo zostawie jak się nie będzie dało, ale tak czy siak sam plastik
eljot Opublikowano 17 Lipca 2009 #12 Opublikowano 17 Lipca 2009 Szkoda że te drugie nie niebieskie ale ciekawe jak by świeciło z tymi białymi może dałoby się zastąpić świetlówki :?: chyba jutro kupię i sprawdzę ale montaż dopiero po urlopie jak by wypaliło to oszczędność by była że ho ho ho
eljot Opublikowano 18 Lipca 2009 #13 Opublikowano 18 Lipca 2009 Kupiłem wygląda to tak jak na fotce. Raczej świetlówek nie zastąpi ale może jedną :? dam znać jak zamontuję.
czester_ Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor #14 Opublikowano 18 Lipca 2009 A ty co innego kupiłeś widzę.
eljot Opublikowano 18 Lipca 2009 #15 Opublikowano 18 Lipca 2009 do mojego pomysłu w zestawie który ty kupiłeś jest za mało diod i musiałbym zrobić za dużo przeróbek
eljot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 #17 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Diody zamontowane świeciły trochę za żółto więc przyciemniłem je niebieskim markerem do CD diody.JPG[/attachment:zw3657lx] Same diody świecą trochę za słabo ale nadają się na oświetlenie przejściowe akwa diody.JPG[/attachment:zw3657lx] a po dołożeniu 1 świetlówki jest OK świetl.JPG[/attachment:zw3657lx]
Rekomendowane odpowiedzi