Dafnia Posted July 14, 2009 #1 Posted July 14, 2009 Witam!!! Po kolejnej przeprowadzce, znowu poszukiwanie sklepów. Czy ktoś może polecić dobry sklep w Koszalinie, Kołobrzegu lub okolicach?
ŁUKASZ SZIN Posted August 17, 2009 #2 Posted August 17, 2009 Witam!!! Po kolejnej przeprowadzce, znowu poszukiwanie sklepów. Czy ktoś może polecić dobry sklep w Koszalinie, Kołobrzegu lub okolicach? Najbliżej masz w Szczecinie .
jurek035 Posted August 18, 2009 #3 Posted August 18, 2009 160km odległości miedzy tymi miastami to chyba nie jest w "okolicy"
ŁUKASZ SZIN Posted August 18, 2009 #4 Posted August 18, 2009 160km odległości miedzy tymi miastami to chyba nie jest w "okolicy" Z Kołobrzegu jest nie całe 80km, Jeżeli komuś zależy na rybach to nie jest dla nie go duża odległość .
Kamila Posted August 18, 2009 #5 Posted August 18, 2009 Witam, mieszkam w Kolobrzegu i mam problem ................ nic ciekawego w sklepach tu nie znajdziesz anubiasów szukam od 3 miesięcy) i odpowiedż zawsze ta sama -za tydzień.....a do akwa 54l zaproponowano mi 8 yellow gdybym tu nie zaglądała to moje pysie pływałyby jak w szklance wody ,a co do rybek to mały wybór i drogo w Koszalinie odwiedziłam sklep koło dworca pks chyba Powstańców i w tym było w miarę ........... pozdrawiam :)
Asiorr Posted August 19, 2009 #6 Posted August 19, 2009 W Koszalinie pamiętam był jeszcze bardzo stary sklep na Młyńskiej.
joannammgp Posted December 12, 2012 #7 Posted December 12, 2012 Witam!!! Po kolejnej przeprowadzce, znowu poszukiwanie sklepów. Czy ktoś może polecić dobry sklep w Koszalinie, Kołobrzegu lub okolicach? Witaj!!! Jestem z okolic Koszalina. W Koszalinie jest mały wybór sklepów,też mam problemy. Jest jeszcze sklep na ulicy Franciszkańskiej,ostatnio tam kupowałam pyśki,czy jest dobry trudno powiedzieć,ale chyba najlepszy w Koszalinie.
Recommended Posts