Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki ;) dzisiaj wkleilem tlo na sylikonie do akwa, pomalowane mam tez kamienie, zamowilem piasek, podejzewam ze przyjdzie nie wczesniej jak we środe, czwartek... w przyszły weekend planuje próbne napełnienie wodą, na trawniku zeby w razie 'w' nie zalac pokoju... oby wszystko poszło po mojej myśli... pfff... boje się ;D

na swoim miejscu z oswietleniem i koncowym wystrojem stało będzie nie wczesniej jak za 10 dni... już nie mogę sie doczekac... fishe tj. saulosi wpuszcze za ok 1,5miesiaca jesli parametry będą w normie ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Test ciśnieniowy na trawniku wypadł pomyślnie, akwarium wprawdzie jeszcze nie zalane ale stoi już na swoim miejscu... Zdjęcie robione telefonem, nie oddaje w pełni efektu...

AKWA-vert.jpg[/attachment:1ovds5su]

Akwarium zalane, zdjęcie jak poprzednie, robione telefonem, wystrój chyba sie jeszcze zmieni bo cos mi w nim nie pasuje ;)

Zastanawiam się nad kamieniami z lewej i z prawej strony z pustym środkiem...

eeee.JPG[/attachment:1ovds5su]

Tygrys w tle też DIY

200907231805_195.jpg[/attachment:1ovds5su]

post-9034-14695712231584_thumb.jpg

post-9034-14695712235887_thumb.jpg

post-9034-14695712236469_thumb.jpg

Opublikowano

hmm ... tak szczerze - tło zapowiadało się fajnie - klimatycznie, a wyszło ... dwa żółwie (jeden na drugim) w jaskini z popsutym ustępem (to aluzja do bąbelków). Rozwal tą piramidę, porozrzucaj kamienie i czekaj aż piasek zciemnieje, bo jest strasznie jasny. Z resztą i tak zaraz przy szybie zrobi się czarny.

• 3 tygodnie później...