Grass Opublikowano 16 Czerwca 2009 #1 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam Mam pytanie dotyczące czym karmić demanosi wiele osób pisze o sałacie,makaronie,szpinaku itp ale jak to podawać w zmielonej formie? albo jakieś gotowe pokarmy kupywane w zoologicznym. i czy na przykład pokarm roślinny(kupiony) mieszać z sałatą,makaronem... Z góry dziękuje za pomoc.
yaro Opublikowano 16 Czerwca 2009 #2 Opublikowano 16 Czerwca 2009 w stanie surowym, liście można również sparzyć, jednak ja tego nie muszę robić, moje ryby i tak dają sobie z nią radę. makaron gotujemy w wodzie bez soli, szpinak również jak sałatę, choć częściej mamy już go poszatkowany.
Grass Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor #3 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Może zaproponujecie jakiś gotowy pokarm (kupiony) tak żeby dawać go czasami zamian warzyw,makaronów itp...
meth Opublikowano 16 Czerwca 2009 #4 Opublikowano 16 Czerwca 2009 np. Naturefood PREMIUM CICHLID PLANT - raczej jako podstawa - sałata itd. jako dodatek
yaro Opublikowano 17 Czerwca 2009 #5 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Może zaproponujecie jakiś gotowy pokarm (kupiony) tak żeby dawać go czasami zamian warzyw,makaronów itp... Z tego wychodzi jak byśmy karmili tym ryby non stop makaron itp to tylko dodatki
Grass Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor #6 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ok a co myślicie o pokarmach firmy tropical? http://allegro.pl/item640302183_tropica ... ginal.html
yaro Opublikowano 17 Czerwca 2009 #7 Opublikowano 17 Czerwca 2009 myślimy ? że nie kupował bym tego swoim rybom jak bym miał wybór to brał bym inny. Jednak jest to pokarm a nie trucizna, więc ryby i przy tym pokarmie też przeżyją.
Rekomendowane odpowiedzi