Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie interesuja mnie dokladne adresy dobrych sklepow w tych dwoch miastach .

Nie bylem w nich ani razu wiec prosze o podanie jak najdokladniejszych adresow z wyraznym wskazaniem na miasto.

Opublikowano

Hmmm ... Różanki koło Gorzowa i nazwa Tan-Mal to jedyny sensowny sklep w tych 2 miastach reszta to masówka i nic dobrego tam nie znajdziesz.

Opublikowano

dzieki Harisimi

tez myslalem o tym sklepie ale nie mam pojecia czy to tylko internetowy sklep czy stacjonarny rowniez :?:

no i nie wiem czy bedzie tyle czasu zeby jeszcze pod Gorzow skoczyc

Opublikowano

Mogę polecić hodowlę "Apisto" (ale tam głównie non-mbuna): ul. Dąbrowskiego Szczecin, tel: 600374937.

Poza tym polecają u mnie w mieście również hurtownię "Nimfa" na Mierzynie, ul. Welecka, tel: 0918127117.

Opublikowano

oj razem prawie wskoczylismy w temat

bardzo dzieki za dokladne adresy miast nie znam wiec to dla mnie wazne

Opublikowano

tan-mal to jednak głównie internet na miejscu mają tylko to co im nie zeszło z zamówionych ewentualnie coś swojego, bez zamówienia nie ma sensu tam jechać

Opublikowano
tan-mal problem z osobistym odbiorem ryb w tygodniu do 15h

Znaczy się co? ;)

Na stronie mają tak:

Zapraszamy w każdą sobotę w godz.od 11.00 do 15.00. Przed przyjazdem prosimy skontaktować się telefonicznie.

(pozostałe dni w godzinach popołudniowych (po godz. 15.00) - prosimy termin uzgodnić wcześniej poprzez e-mail lub telefonicznie)

Ktoś wie czy to jest mniej więcej aktualne?