Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule jakie poza SM sklepy mają duży asortyment karm ( szczególnie Hikari, OSI, Naturefood ), robię duże zakupy a SM mnie nie zaspokaja ;). Chodzi mi oczywiście o sklep internetowy.

Opublikowano

Dzięki za namiar, skorzystałem ... szybko i bezproblemowo ... w sumie bardzo szeroka oferta.

Opublikowano

Panowie a jak skorzystać z tego rabatu dla klubowicza ? zarejestrowałem się, ale tam nikt o przynależność klubową nie pyta ! skąd będą wiedzieli, że mi się rabat 6% należy ? chodzi o stronę rybarium.pl

Opublikowano

he he a ja nawet nie doczytałem ze tam jest rabat klubowy i 4 % przepłaciłem ;) cóż upomnę się następny raz :mrgreen:

Opublikowano
Panowie a jak skorzystać z tego rabatu dla klubowicza ? zarejestrowałem się, ale tam nikt o przynależność klubową nie pyta ! skąd będą wiedzieli, że mi się rabat 6% należy ? chodzi o stronę rybarium.pl

Najlepiej spytaj - szybko odpowiadają na maile. Kiedyś do nich pisałem w tej sprawie, i chyba uznają rabat klubowy, ale głowy nie dam. Potem wprowadzili rabaty dla stałych klientów i już na jedno wychodziło.

Przy potwierdzeniu zamówienia, masz stronę z adresami i na dole pole "uwagi", więc tam bym wpisał prośbę o rabat klubowy i numer członkowski KM (ale lepiej najpierw spytać). A rybarium ze swojej strony ma możliwość sprawdzenia w bazie KM czy jesteś klubowiczem.