Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że yaro dobił do 3000 postów. Gratuluje i życzyłbym sobie i innym mniejszej ich liczby, a dłuższych i bardziej merytorycznych 8) (ot, taka drobna uszczypliwość :twisted: ) W statystyce liczby znaków na post byłbyś na pewno na szarym końcu, w przeciwieństwie do pierwszego wodolejca Hariego ;)

Sabotage ma równe 2000, również gratulacje płodności...

Opublikowano

No właśnie się zastanawiam jak to odebrać :D:P

Dużo gadam ale jak mam pisać to wolę krótko.

Ale jeżeli przeraża Cię liczba 3000 to ja z miłą chęcią z 2000 oddam,

po prostu do stycznia byłem bezrobotnym emerytem więc spędzałem wiele czasu przed kompem, w tej chwili pracuję ale spędzam jeszcze wiecej czasu przed kompemm i jakoś sie tak zbiera.

Co do przeliczenia liczby słów na post - dobry pomysł i zyczę powodzenia :) w liczeniu

Do wiadomości modów z miłą chęcią poprosił bym ich o skasowanie mojego licznika z powrotem do zera bo piszę na forum dla własnej przyjemności a nie dla cyferki obok.

Wyprzedzając moze kolejną uwagę, napiszę że przed akwariami również dużo czasu spędzam co przed komputerem.

Pozdrawiam zazdrośników ;)

PS

Uf na szczęście tutaj licznik nie idzie do przodu (może się przeniose z pisaniem do H.P. lub O.T.

Opublikowano

Bo nie ważne jak, ale ważne co się pisze.

Tylko bez brania tego dosłownie - jak zobaczę wypowiedź nie mającą logiki, niepoprawną aż do bólu stylistycznie i ortograficznie, to choćby zawierała wzór na perpetum mobile, to ją usunę :mrgreen:

Opublikowano

Ano co yaro będziesz kasował licznik... napisałeś to jest twoje. Nie będziemy tu się rozpisywać na temat retoryki. Postami widać że jestes często i aktywnie;)

Rok temu tez tak miałem:P 2 tyg i więcej wolnego odbija się na forum:D

Opublikowano

moje złośliwości są po to, by uderzać w nie ciętymi ripostami :) Tak już mam, że w pracy mam ludzi o podobnym poczuciu humoru i jakoś zawsze zapominam wziąć poprawki na fakt, że nie każdy odbiera na tych samych falach. Jak poczuliście się dotknięci tym, co napisałem wcześniej, to... tak miało być ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.