gregor140376 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 #1 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam wszystkich malawistow po dluzszej nieobecnosci i przygodzie z morszczyzna wracam do malawi,zbiornik jaki posiadam to 200x80x60h wiec jest mozliwosc wpuscic kilka gatunkow i teraz moja wielka prosba,zebyscie doradzili w obsadzeniu zbiornika zaznacze tylko ze metriaclima zebra chilumba to rybka ktora bedzie zamieszkiwac zbiornik nieodwolalnie ale co jeszcze..... dzieki
yaro Opublikowano 16 Kwietnia 2009 #2 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 obsada bardziej roślinna: m. z. chilumba ps. acei l. trewavasae m. auratus obsada bardziej mięsna: m. z. chilumba ps. acei s. fryeri ps.crabro
barthez2 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 #3 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Moim skromnym zdaniem warto przy tych rozmiarach baniaka kuknąć na nimbochromisa livingstoni.To drapieżnik ale jest piękny.
gregor140376 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor #4 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 hej po przeczytaniu ksiazki podobalby mi sie taki uklad co o nim sadzicie m.zebra chilumba L.fulleborni katale M.ob morph P.msobo magunga dzieki za sugestie.barthez2 wiem ze livingstoni to piekna ryba ale nie chce drapieznikow
gregor140376 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor #5 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Widze ze nikt mi nie bardzo chce pomoc,jesli macie inne propzycje to z checia rozwaze,chce dodac ze mialem juz pyszczaki wiec nowicjuszem nie jestem.Pozdrawiam
danielj Opublikowano 17 Kwietnia 2009 #6 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Grześ daj tak jak gadaliśmy:) Ja wsadziłbym jeszcze demasoni:)
Rekomendowane odpowiedzi