Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ponownie dzięki za dobre słowa co do tła i pierwszego cięcia ale po radzie "szulo" postanowiłem wykonać drugie cięcie i wyszło coś takiego

post-8884-14695712128823_thumb.gif

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt grube i gleboki te rysy miedzy kamieniami i kamulce zbyt okragle ale jak obrosnie glonem to moze dac niezly efekt wiec czekamy dalej :)

Ps. kolorek swietny Ci wyszedl.

Opublikowano

a imho super.

wygląda bardzo przestrzennie, kamienie wyglądają ciekawie i po zalaniu wodą będzie pewnie wyglądało super, czekam na zdjęcia zalanego akwa.

Opublikowano

Jest naprawdę bomba!! jakiej farby użyłeś do malowania? podaj dokładną nazwę i gdzie ja kupiłeś.

Z góry dzięki!

Opublikowano

farba to 1jedynka akryl czarny półmat i dekoral oczywiscie akryl biała i brązowo mahoniowy połysk chciałem wszystkie matowe ale nie znalazłem wiec użyłem takich :)

z 1jedynki poszło 0,4 l troszeczke białej i 0,1 l brązowej :D

tak to wygląda :D

Opublikowano
farba to 1jedynka akryl czarny półmat i dekoral oczywiscie akryl biała i brązowo mahoniowy połysk chciałem wszystkie matowe ale nie znalazłem wiec użyłem takich :)

z 1jedynki poszło 0,4 l troszeczke białej i 0,1 l brązowej :D

tak to wygląda :D

Dzieki!

Opublikowano

niezłe niezłe ;) coś jak "malawi rock" ekerta

Mniej więcej jaka grubość wyszła?

I popatrz jeszcze na te dolne otwory w zabudowie filtrów - jak nasypiesz piachu może być kiepsko

Opublikowano

No rewelacja ja chce zobaczyć to tło w baniaku. Powiedz mi jak wygląda zachowanie tej farby w wodzie? chodzi mi o to, że akryl można zmywać itd ale jak ta farba będzie się zachowywała jak będzie cały czas zanurzona w wodzie? czy nie będzie pękać lub odchodzić?