Akwarium 140/33/30, jakie grube szkło?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez Tomasz78 · Opublikowano
To jest aulonocara fire fish (1 zdjęcie w poście nr 1- czego nie rozumiesz?), ja nic nie myle, to Ty jesteś amatorem i mylisz gatunki. -
Przez Szymon898 · Opublikowano
Już podsyłam, przepraszam za jakość,na swoją obronę powiem, że nie były robione przeze mnie😁 natomiast można zauważyć że reszta jest ciemniejsza. Jeżeli to pomoże w identyfikacji to dodam, że rybka jest najbardziej „aktywna” z całego grona tzn. lubi pogonić pozostałość😝 -
Przez lukBB · Opublikowano
Stoje przed wyborem silikonu przy użyciu którego będę wklejał tło ze styroduru wewnątrz akwarium. Czytałem kartę techniczną produktu i producent jednak nie zaleca stałego kontaktu z wodą... Za to Soudal Silirub AQ wydaje się być odpowiednim wyborem. Z karty technicznej wynika, że jest to silikon typowo akwarystyczny, bezpieczny dla organizmów żywych i przeznaczony do kontaktu z wodą -
Przez urbanskiwitold · Opublikowano
Mylisz gatunki może temu że zdjęcie takie a nie inne ale to nie jest ryba o której piszesz. Na zdjęciu jest maylandia estherae. W Anglii mówią na nią zebra red. -
Przez Bartek_De · Opublikowano
A pokaż resztę. Może się okazać, że ta jedna to Saulosi a reszta nie -
Nie, to aulonocara fire fish. -
Ta z pierwszego zdjęcia to maylandia estherae. Sam nie jestem pewien czy to u mnie wykluta czy jedna z ryb nabrała kolorów po przestawieniu skał i redukcji obsady. -
Na 1 zdjęciu jest aulonocara fire fish. To w końcu kupiłeś taką czy Ci się wykluła taka... -
Aulonacary nigdy nie miałem więc odpada. Chyba że ze sklepu taką dostałem i dopiero jak wyrosła i nabrała kolorów dopatrzyłem że się różni. -
Przez Bartek_De · Opublikowano
Zdjęcia można dodawać bezpośrednio do postu, nie potrzeba zewnętrznych serwerów. Tak jest łatwiej i bezpieczniej.
-
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi