Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy i wy musicie toczy walki ze swoim samcem dominujacym w akwa?? Mi ten skurkowaniec nawet reki do akwa nie daje wlozy bo od razu mnie podgryza. Zaczalem z nim walczyc ale to tylko poteguje jego zlosc i zapal do walki ze mna. Nie mm na skubanca sily, on mnie podgryza to ja mu psztyrczka w pysk to ten z jeszcze wieksza zloscia za drugi palec i tak w kolko. Nawet popsprzatac nie daje juz nawet kolo jego groty nie sprzatam bo chyba wyskoczyl by z akwa ze zlosci, przy czym cala reszta obsady czyli samiczki i inne samce grzecznie sie chowaja lub plywaja tylko ten jeden skurkowaniec mi zyc nie daje. Jak mu uswiadomic ze to JA jestem w tym akwa samcem dominujacym?? :wink:

Opublikowano

He he nakręć filmik :D Też miałam takie coś z poprzednią obsadą tylko, że mnie wszystkie dziubały. I znalazłam taki patent, że przy wkładaniu ręki do awka w drugiej zawsze miałam sitko i odganiałam rybska od mojej ręki, choć też nie zawsze skutkowało.

Opublikowano

Hehe, tylko go za mocno nie "pstryknij" 8) bo mu zęby powybijasz, a dzisiaj dentysta to droga wizyta :mrgreen:

Czym Wy się przejmujecie? niech się chłop złości, przecież ręki Wam nie odgryzie.

Opublikowano
Hehe, tylko go za mocno nie "pstryknij" 8) bo mu zęby powybijasz, a dzisiaj dentysta to droga wizyta :mrgreen:

Czym Wy się przejmujecie? niech się chłop złości, przecież ręki Wam nie odgryzie.

U mnie przez takie podgryzanie zawsze pełno wody koło akwa było porozlewane, bo się za każdym razem przestraszyłam i odruch :lol: a to trochę niebezpieczne bo kabelki...

Opublikowano

Koteczek jak ja bym mial za kazdym razem z siatka odmulac i reke do akwa wkladac to juz chyba bym wolal tego wogole nie robic. Ten galgan musi zrozumiec ze to ja jestem Panem i samcem alfa on moze byc alfa pod moja nieobecnosc ale jak to mowia: Jaki pan taki kram. I skubaniec uparty jak jego panciu :D

Ale dzis sobie zalozylem male 20 litrowe akwa roslinne z korzeniem i chyba wrzuce tam krewetki, przynajmniej tam bede sial postrach ;) heheheheh