Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zdecudowanie NIE ten drugi. Nie słuchaj Yaro;)

rzeczywiście jeśli chodzi o moc to jest super, jednak wszystko zależy w którym miejscu ten filtr jest - jeżeli w kominie, jeżeli jest obudowany lub dmucha od razu w zasłaniający kamień to strumień się rozbija i nie ma takiego zamętu, mnie strasznie wkurza że duża ilość filtrów mechanicznych ma za słaby przepływ i słabo zbiera więc lubię "upgreidować" filtr ale mieć zapas mocy. Jednak czester ma rację że resun w 240 potrafi nieźle zamieszać.

Opublikowano

Mam już taki plan kupie kawałek szyby 10 szeroka na 39 wysoka i włoże ja do komina od storny mocowania filtra, na samym dole bedzie ja dociskał piach a na górze delikatnie smyrne silikonem i myśle że bedzie git.

Opublikowano
Zdecudowanie NIE ten drugi. Nie słuchaj Yaro;)

rzeczywiście jeśli chodzi o moc to jest super, jednak wszystko zależy w którym miejscu ten filtr jest - jeżeli w kominie, jeżeli jest obudowany lub dmucha od razu w zasłaniający kamień to strumień się rozbija i nie ma takiego zamętu, mnie strasznie wkurza że duża ilość filtrów mechanicznych ma za słaby przepływ i słabo zbiera więc lubię "upgreidować" filtr ale mieć zapas mocy. Jednak czester ma rację że resun w 240 potrafi nieźle zamieszać.

Ja mam w kominie tego resuna i wcale nie ma duzych dziur:) Wszystko byłoby ok gdyby miał regulacje ale ze nie ma niestety trzeba kupować na styk.