makok Opublikowano 26 Marca 2009 #31 Opublikowano 26 Marca 2009 przy odrobinie uporu można to sobie oszacować (nie mylić z policzyć) tylko po co?? no właśnie nie przy odrobinie, tylko przy mega uporze... bo kolanko to kolanko, a wkład? no i właśnie - po co? wystarczy kupić mocniejszą i zobaczyć jak żre skręcić zawsze skręcisz Daniel: NARESZCIE
g.pajak Opublikowano 26 Marca 2009 #32 Opublikowano 26 Marca 2009 wystarczy kupić mocniejszą i zobaczyć jak żre bardzo podoba mi się pana podejście do sprawy Panie Makok 8)
makok Opublikowano 26 Marca 2009 #33 Opublikowano 26 Marca 2009 kolega mi tu nie "Panuje" aż tak stary nie jestem
daniel_iron Opublikowano 26 Marca 2009 Autor #34 Opublikowano 26 Marca 2009 PANIE I PANOWIE Jak to powiedział makok NARESZCIE Jutro składam zamówienie na wszystko co mi potrzebne i bawię się w hydraulika
doolga Opublikowano 2 Kwietnia 2009 #35 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 PANIE I PANOWIE Jak to powiedział makok NARESZCIE Jutro składam zamówienie na wszystko co mi potrzebne i bawię się w hydraulika Masz już to zmontowane? czy zrobisz jakieś fotki dla celów edukacyjnych?
Rekomendowane odpowiedzi