ReBorn Opublikowano 6 Listopada 2006 #1 Opublikowano 6 Listopada 2006 Jak w temacie, gdzie mozna znalesc tanie szkielka (Corner, delta) ok 350l? Pozdrawiam
jas73 Opublikowano 6 Listopada 2006 #2 Opublikowano 6 Listopada 2006 przy niestandardowych i drozszych baniakach mozna pewnie pogadac z "thewald". gosc o takim chyba nicku mocno sie udzielal na PRA. napewno znajdziesz w archiwum. pzdr jas
nimbo Opublikowano 6 Listopada 2006 #3 Opublikowano 6 Listopada 2006 polecam ta hurtownie 01-934 Warszawa, Arkuszowa 58 tel. (022) 8347270, e-mail: info@iquitos.pl www.iquitos.pl
sabotage Opublikowano 6 Listopada 2006 #4 Opublikowano 6 Listopada 2006 polecam ta hurtownie 01-934 Warszawa, Arkuszowa 58 tel. (022) 8347270, e-mail: info@iquitos.pl www.iquitos.pl Ja tej zdecydowanie NIE POLECAM !!! Walka o zwrot kasy, 2 miesiace oczekiwan, dwa akwaria pekniete(jedno w dostawie jedno juz u mnei w domu) moj przyjaciel czekal na akwa od nich 3 miesiace !! Porazka, to juz nie jest ta sama firma !!!!! Moją tragedie opisalem w OFF TOPIC !!! TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA !!!
ReBorn Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor #5 Opublikowano 7 Listopada 2006 Jas, znam thewalda, ale nie ma sensu klejenie szkielka, ktore mozna miec w standarcie:) Z usług Waldka bede chcial skorzystac jak sobie kupie jakies mieszkanie wreszcie...to wtedy baniak ma byc podstawowym meblem w salonie
nimbo Opublikowano 7 Listopada 2006 #6 Opublikowano 7 Listopada 2006 ja kupilem juz u nich kilka akwarii i nie mialem rzadnej usterki... co z dowozem to nie wiem bo zawsze jechalem po nie sam
sabotage Opublikowano 7 Listopada 2006 #7 Opublikowano 7 Listopada 2006 ja kupilem juz u nich kilka akwarii i nie mialem rzadnej usterki... co z dowozem to nie wiem bo zawsze jechalem po nie sam Oo, to z pewnoscia trzeba po nie jezdzic samemu.. I jak to powiedzieli w firmie, jedno na tysiac peka, i to wlasnie trafilo do mnie.. ehh...
Rekomendowane odpowiedzi