milc Opublikowano 14 Listopada 2006 #11 Opublikowano 14 Listopada 2006 Czy te pokarmy można gdzieś kupić normalnie, jak człowiek, czy tylko z plecaka? milc
leeri Opublikowano 14 Listopada 2006 #12 Opublikowano 14 Listopada 2006 Czy te pokarmy można gdzieś kupić normalnie, jak człowiek, czy tylko z plecaka? milc Jako przedstawiciel gatunku homo sapiens ...odpowiadam Zwykli ludzie tez moga taki pokarm kupic i kupuja. A ze droga kontaktow kolezenskich to juz innz temat.
sabotage Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor #13 Opublikowano 14 Listopada 2006 Uzbierałem, uciułałem troszke grosza.. i mam pytanko do "uzytkownikow" tych pokarmow. Co polecacie dla Hong, Demasoni i Redów??
milc Opublikowano 14 Listopada 2006 #14 Opublikowano 14 Listopada 2006 Czy te pokarmy można gdzieś kupić normalnie, jak człowiek, czy tylko z plecaka? milc Jako przedstawiciel gatunku homo sapiens ...odpowiadam Zwykli ludzie tez moga taki pokarm kupic i kupuja. A ze droga kontaktow kolezenskich to juz innz temat. Aha, a ceny, opakowania, informacje, dane kontaktowe i faktura VAT to w której kieszonce plecaka, bo nie chciałbym się pomylić? milc
sabotage Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor #15 Opublikowano 14 Listopada 2006 Czy te pokarmy można gdzieś kupić normalnie, jak człowiek, czy tylko z plecaka? milc Jako przedstawiciel gatunku homo sapiens ...odpowiadam Zwykli ludzie tez moga taki pokarm kupic i kupuja. A ze droga kontaktow kolezenskich to juz innz temat. Aha, a ceny, opakowania, informacje, dane kontaktowe i faktura VAT to w której kieszonce plecaka, bo nie chciałbym się pomylić? milc A widzisz odpowiednia konwersajcja i cennik sie znajdzie, i kontakt..
milc Opublikowano 14 Listopada 2006 #16 Opublikowano 14 Listopada 2006 Czy te pokarmy można gdzieś kupić normalnie, jak człowiek, czy tylko z plecaka? milc Jako przedstawiciel gatunku homo sapiens ...odpowiadam Zwykli ludzie tez moga taki pokarm kupic i kupuja. A ze droga kontaktow kolezenskich to juz innz temat. Aha, a ceny, opakowania, informacje, dane kontaktowe i faktura VAT to w której kieszonce plecaka, bo nie chciałbym się pomylić? milc A widzisz odpowiednia konwersajcja i cennik sie znajdzie, i kontakt.. No to konwersujcie, ja tam w drugim obiegu nie handluję. Zresztą, może do czasu, kiedy będę tego potrzebował, znajdzie się jakiś cywylizowany sposób zakupu. Nie no, bez obrazy, po prostu mi to nie odpowiada :-) Tajemniczy Don Pedro z plecakiem pełnym niespodzianek :-) milc
sabotage Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor #17 Opublikowano 14 Listopada 2006 Kto powiedział, ze tajemniczy ?? Nasz prezes poprostu wie, zna- dystrybutora... Odezwij sie do Żyraf'a on Ci wyjsani, jak to działa i dlaczego tak 8)
danielj Opublikowano 14 Listopada 2006 #18 Opublikowano 14 Listopada 2006 Google moim przewodnikiem, nie brak mi niczego http://www.aquapet.pl/index.php
milc Opublikowano 14 Listopada 2006 #19 Opublikowano 14 Listopada 2006 Google moim przewodnikiem, nie brak mi niczego http://www.aquapet.pl/index.php Możesz mi podać query googla, które cię tam doprowadziło? milc
danielj Opublikowano 14 Listopada 2006 #20 Opublikowano 14 Listopada 2006 po prostu wpisałeh "Dainichi" i szukaj w polskich stronach Gdzieś na 5 lub 6 stronie "aquapet" wyskoczyło , więc swym przenikliwym umysłem wydedukowałem ,że to chyba to
Rekomendowane odpowiedzi