mobi Opublikowano 28 Lutego 2009 #1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam, zbiornik zalany i dojrzewa i mam pytanko czy jako mrożonke można stosowac ochotke bo u mnie to jest tylko dostępne?? Obsada będzie napewno demansoni + red red lub yellow
meth Opublikowano 28 Lutego 2009 #2 Opublikowano 28 Lutego 2009 Ochotka jest mocno odradzana, jeśli w sklepie zoo maja tylko ochotkę to lepiej omijaj go z daleka… Poza tym obsada nie najszczęśliwsza.
harisimi Opublikowano 28 Lutego 2009 #3 Opublikowano 28 Lutego 2009 Ochotka na pewno nie ... jeśli już żywy dla demasoni to raczej solowiec ( jeśłi nie masz do niego dostępu to daj sobie spokój z mrożonką ) yellow z demasoni też nie ... inna dieta a więc problemy z dogodzeniem którejkolwiek ze stron,
mobi Opublikowano 2 Marca 2009 Autor #4 Opublikowano 2 Marca 2009 Znawu ta obsada ale wiem że nakombinowałem :| napewno zostane przy demansoni i licze na waszą porade co do niego dac, post założony oczywiście w odpowiednim temacie.
Darjush Opublikowano 2 Marca 2009 #5 Opublikowano 2 Marca 2009 podlacze sie pod temat A jaka mrozonke dla Red Redow??
makok Opublikowano 3 Marca 2009 #6 Opublikowano 3 Marca 2009 do demasoni nie ochotka - tak zabiłem jedną rybę kiedyś... red-redy ochtkę zjedzą, ale źródło zaufane musi być... choć ja przestałem ufać i robię "shrimfmix by mutra" który zamrożony jest imho najlepsza mrożonką
harisimi Opublikowano 3 Marca 2009 #7 Opublikowano 3 Marca 2009 Do demasoni coś większego aby ryby nie dały się zdominować ... callainos, red red
mobi Opublikowano 3 Marca 2009 Autor #8 Opublikowano 3 Marca 2009 Do demasoni coś większego aby ryby nie dały się zdominować ... callainos, red red Czyli w takim zbiorniku demansoni z red red dało by rade??
sabotage Opublikowano 3 Marca 2009 #9 Opublikowano 3 Marca 2009 ...o obsadzie to tutaj http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.php?f=15&t=4983
MARCEPAN Opublikowano 18 Marca 2009 #10 Opublikowano 18 Marca 2009 A próbowałeś zdobyć spirulinę 36% ? Nie wiem czy mogę podać tu nazwę firmy. Ochotka na pewno nie! Szkodzi Pyszczakom. Mam podobny problem do Twojego, mieszkam z dala od cywilizacji, więc pokarm kupuję przez internet. Polecam, to działa.
Rekomendowane odpowiedzi