Sroczka Opublikowano 23 Lutego 2009 #1 Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam chciałbym się zapytać czy morza mieć Świderki z Pyszczkami ponieważ mam duże akwarium i mi się glony zaczynają pojawiać
szulo Opublikowano 23 Lutego 2009 #2 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jak najbardziej powinieneś mieć świdry w akwarium, lecz nie którym się one nie podobają.
shinuk Opublikowano 23 Lutego 2009 #3 Opublikowano 23 Lutego 2009 Tak jak napisał Szulo powinieneś je mieć .Swidry będą przekopywać piach w Twoim akwarium co zmniejszy możliwość wystąpienia stref beztlenowych
yaro Opublikowano 24 Lutego 2009 #8 Opublikowano 24 Lutego 2009 i słusznie - glonojada lepiej trzymać w ogólnym. co do glonów? - pokochaj albo zmień biotop.
nabe Opublikowano 24 Lutego 2009 #9 Opublikowano 24 Lutego 2009 Co za dziwny temat. Tez dorzucę 3 gr. Nigdy, nigdy - nie udało mi się utrzymać melanoides tuberculata w akwarium z pyszczakami, mimo usilnych prób zaszczepienia ich, akcji "Wisła", repatriacji i aklimatyzacji. Zawsze zostawały zdezintegrowane, zniszczona i zjedzone. Ale jeśli ci się uda, to czemu nie.
Rekomendowane odpowiedzi