Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam tetrę od dłuższego czasu i nie mam z nią żadnych problemów. z czystym sumieniem mogę ją polecić. filtr cichy i w miarę tani,jakość tez nie najgorsza.

Opublikowano

Jeden z najgorszych filtrów na rynku [nie znam wszystkich]. Na dzień dzisiejszy co trzecia 700-etka wraca. O 1200 to nawet nie chce się pisać- w zasadzie psuje się w nich wszystko.

Pisze to z pełną odpowiedzialnością jako Tetra Expert Dealer. Ja doradzam... kupno Tetry w Akwamarket.pl.

Opublikowano
Ja bym chyba z tetrą był bym ostrożny, mój ciekł (dość długo z nim walczyłem). Chyba też dwie osoby z forum o ile dobrze wiem miały ten sam problem.

u mnie nic nie cieknie ale to prawda 2 osoby narzekaly z tym ze 2 osoby narzekaly a pewnie 300 nic nie mowi wiec ,,,,

gwarka 36 miesiecy

tak wiec polecam !!!!!

Opublikowano

Według mnie tetra jest ok. Wszyscy narzekacie na ta tetrę a jak się człowiek pyta co ma wybrać tetrę czy JBL to wy mówicie tetra bo mniej prądu żre. Czasami was panowie nie rozumiem. Jeżeli ktoś nie dba o konserwacje uszczelki to ma problemy z wyciekami. uszczelka kosztuje 10-20zł a wirnik 40zł więc nawet po okresie gwar nie ma problemu z dbałością o sprzęt.

Opublikowano

Ja tetry jeszcze nikomu nie poleciłam, no i nie polecę :wink: A jak w nowym filtrze może być coś nie tak z uszczelkami? To o czymś świadczy, I sam fakt, że wypowiedziała się o nich Mjunszajn też coś mówi...