pysi Posted February 22, 2009 #1 Posted February 22, 2009 Przeglądając allegro znalazłem fajne tło, http://www.allegro.pl/item557622785_tlo ... alawi.html Ktoś chyba już kupił coś takiego u nas, ale fotki nie znalazłem, także jakby ktoś chciał się pochwalić swoimi doświadczeniami to chętnie posłucham. Teraz kolejna sprawa, kolor do mojej wizji Malawi średnio pasuje tak więc piszę czy da się coś zrobić aby wyglądało trochę jak łupek albo serpentynit, w odpowiedzi dostałem: Mogę takie tło wykonać. Tło by było czarne z przerostami brązów i szarości. Niestety nie mam fotki z tłem w tych kolorach. Taką kolorystykę robimy tylko na zamówienie. Czas realizacji około 5 dni roboczych od z łożenia zamówienia Czyli robi się ciekawie, cena pozostaje ta sama, co o tym myślicie?
mutra Posted February 22, 2009 #2 Posted February 22, 2009 jeżeli odpowiada Ci faktura to IMO możesz zaryzykować. Jest stosunkowo niedrogie a jakby było nie tak to wcześniej czy później glon przyjdzie i wyrówna
pysi Posted February 22, 2009 Author #3 Posted February 22, 2009 Właśnie też myślałem o tej fakturze, jaki kamień fakturą byłby podobny do tego tła?
krisq75 Posted February 22, 2009 #4 Posted February 22, 2009 Widziałem kiedyś na składzie kamieni piaskowce które były podobne.
pysi Posted February 22, 2009 Author #5 Posted February 22, 2009 Ale potrzebuje coś ciemnego o podobnej fakturze.
yaro Posted February 23, 2009 #6 Posted February 23, 2009 w opisie masz że tło imituje fakturę piaskowca. więc piaskowiec byłby idealny. u mnie w akwarium właśnie mam identyczne piaskowce jak i to tło, minusem jednak jest to że po kilku miesiacach glon na kamieniach i na tle troszkę będzie się różnił, ale jakoś tragedii nie ma.
ekert Posted March 28, 2009 #7 Posted March 28, 2009 Witam, Nie wiem czy jeszcze potrzebujesz tego tła, ale może coś znajdziesz tutaj http://www.sklep.ekert.pl/index.php?mai ... 20a&page=3
funar Posted March 29, 2009 #8 Posted March 29, 2009 Ja mam zamiar zakupić takie tło z allegro, nie mam czasu, ani miejsca żeby sam wykonać tło, ale chcę dobudować zabuowę osprzętu wiem że to nie jest to samo ale niestety, przyjdzie czas że się zabiorę za wykonanie DIY he he
Recommended Posts