Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie niedługo najdzie mnie na strukturalne,nawet rozglądałem sie ostatnio za takim,cena nie gra roli u mnie jest tylko problem taki że strukturalne trzeba wklejać na silikon co wiąże sie ze spuszczaniem wody z akwarium i wyjmowaniem wszystkich dekoracji a tego narazie nie chce mi sie robic,gdyby były takie strukturalne że wystarczy tylko włożyć powiedzmy na delikatny "ścisk" to było by ok a tak to na dzień dzisiejszy kupiłem w sklepie zoologicznym tło na którym z jednej strony jest foto z jakimiś roślinkami,czyli typowe tło do przyklejenia na zewnątrz akwa ale za to z drugiej strony jest czarne tak więc przykleiłem je na specjalny klej do takich właśnie rzeczy i muszę powiedzieć że efek świetny i nie ma żadnego problemu z przyklejeniem,klej pieknie się rozprowadza i nie zostawia żadnych smug. Nie ma również problemu z odklejeniem,nie zostawia żadnych śladów.Teraz w tygodniu kupię tylko czarne skałki-łupki i DEMASONARIUM gotowe. Jak fajnie wyjdzie to wrzucę fotę

Opublikowano

Z tego co widzę to BTN również trzeba wklejać na silikon a jak wcześniej pisałem szukam czegoś co można łatwiej zamontować ,najlepiej bez spuszczania wody i wyjmowania większości dekoracji....