Rafi180 Opublikowano 17 Lutego 2009 #1 Opublikowano 17 Lutego 2009 jak morze zachowywać się samica wtedy kiedy będzie rodzić za pare dni :?:
sabotage Opublikowano 17 Lutego 2009 #2 Opublikowano 17 Lutego 2009 jak morze zachowywać się samica wtedy kiedy będzie rodzić za pare dni :?: Ja Ciebie prosze, przeczytaj FAQ.
Gość Opublikowano 17 Lutego 2009 #3 Opublikowano 17 Lutego 2009 jak morze zachowywać się samica wtedy kiedy będzie rodzić za pare dni :?: coz zalezy jaki gatunek: moja "samica" rodzila w szpitalu na porodowce... jesli chodzi Ci o ryby i rodzenie to poczytaj FAQ...
mirkot999 Opublikowano 17 Lutego 2009 #4 Opublikowano 17 Lutego 2009 zależy samica jakiej ryby ? skąd wiesz że za parę dni ? jak miałem kiedyś bardzo duzą samicę gupika to urodziła 60 sztuk i trwało to prawie cały dzień, a przedtem zachowywała się normalnie tylko brzuch jej rósł natomiast samica pyszczaka inkubuje ikrę w zależności od gatunku i temperatury 21-28 dni, przy czym im wyższa temperatura tym krócej, ale bez przesady z tą temperaturą , jak zbliża się czas wypuszczenia młodych szuka zacisznego miejsca
sabotage Opublikowano 17 Lutego 2009 #5 Opublikowano 17 Lutego 2009 zależy samica jakiej ryby ? Po tej wypowiedzi... jak morze zachowywać się Sadze, ze to samice morskiej ryby! Temat ciut do zablokowania IMHO.
koteczek555 Opublikowano 17 Lutego 2009 #6 Opublikowano 17 Lutego 2009 Dwa wątki pod Twoim viewtopic.php?f=24&t=4782 nie tak dawno go założyłam....
Rekomendowane odpowiedzi