Nowik892 Opublikowano 27 Lutego 2009 #21 Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie chodzi o strone, ale tak jak pisaliscie, pyszczaki to ryby nieprzewidywalne. Dla tego tez, my mozemy polecac obsade taka, czy inna, a za, dajmy na to pol roku, osoba pisze ze ryby sie zabijaja. Nie mowie, ze kazda obsada ma szanse na powodzenie, ale ta w temacie to kwestia wlasnie indywidualna kazdego zbiornika(moze sie udac, a nie musi)
bezsenny Opublikowano 5 Marca 2009 #22 Opublikowano 5 Marca 2009 A gdyby wsadzic do saulosi Maylandie Aurore ?, piekna rybka ale tez potrafi pokazac zabki
moglaj7 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor #23 Opublikowano 6 Marca 2009 Maylandie Aurore?? Fajny pomysł, tylko że ja jej raczej nie dostanę :/ .
sacred Opublikowano 23 Lipca 2009 #24 Opublikowano 23 Lipca 2009 Miałem też taką "eksperymentalną" obsadę. Hongi i soulosi nie wchodziły sobie w drogę. Agresja była kierowana wyłącznie na osobniki swojego gatunku. Ale miałem więcej gatunków i większe akwa. Sądzę ,że w 240l te dwa gatunki mogą być w stanie egzystować obok siebie. Soulosi będą schodzić z drogi i nie dadzą sobie zrobić krzywdy.
Rekomendowane odpowiedzi