tygrysex Opublikowano 3 Lutego 2009 #1 Opublikowano 3 Lutego 2009 Czy ktos jest w stanie na podstawie tej fotki powiedziec mi jaki to moze byc korzen? Pomimo, ze narobil mi strasznego "balaganu" w akwa, chcialem jeszcze dokupic jakis kawalek podobnego korzenia i dolozyc do dekoracji...
slawek gorol Opublikowano 3 Lutego 2009 #2 Opublikowano 3 Lutego 2009 korzen sie nie nadaje do malawi. slyszales kiedys o garbnikach, obnizaniu ph ?
koteczek555 Opublikowano 3 Lutego 2009 #3 Opublikowano 3 Lutego 2009 Ten korzeń jest dobry do czarnych wód
MateuszT Opublikowano 3 Lutego 2009 #4 Opublikowano 3 Lutego 2009 korzen sie nie nadaje do malawi. slyszales kiedys o garbnikach, obnizaniu ph ? Słyszałeś kiedyś o korzeniach nie wydzielających garbników i nie obniżających ph :?: Albo o naturalnym środowisku P. acei :?:
koteczek555 Opublikowano 3 Lutego 2009 #5 Opublikowano 3 Lutego 2009 Nazwa chyba savanna dobrze mówię?
MateuszT Opublikowano 3 Lutego 2009 #6 Opublikowano 3 Lutego 2009 dobrze mówię? Bardzo dobrze. Oprócz tego opuva, choć z nią róznie bywa .
tygrysex Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor #7 Opublikowano 4 Lutego 2009 To z tego co kojaze, to Pan ze szklepu podawal jakas "zlokalizowana" nazwe tego korzenia... kupowalem go w znanym w Sosnowcu sklepie... Korzen jest juz jakies 3 miechy w moim akwa i narazie parametry wody sa na swietnym poziomie, pomijajac herbatke jaka zrobil z woda, ale juz widac z podmianki na podmianke, ze woda sie klaruje
sabotage Opublikowano 4 Lutego 2009 #8 Opublikowano 4 Lutego 2009 ie, pomijajac herbatke jaka zrobil z woda, ale juz widac z podmianki na podmianke, ze woda sie klaruje Czyli ten korzen wydziela garbniki, ja bym wyjal..
slawek gorol Opublikowano 4 Lutego 2009 #9 Opublikowano 4 Lutego 2009 ja takze. zreszta zasugerowalem to w pierwszym poscie. poza tym imo nie pasuje do skal
Rekomendowane odpowiedzi