hepatus Opublikowano 30 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 mam trzy otwory pod śrubunki spad,rewizje i wlot mam pytanie czym kleić czy silikonem czy wogóle kleic przecież tam nie ma ciśnienia może tylko skręcic dobtrze na te uszczelki jedna jest gumowa a druga plastikowa --mowa o śrubunkach aquamedica.
szulo Opublikowano 30 Stycznia 2009 #2 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja nauczyłem się dmuchać na zimne kilka kropel silikonu nie zaszkodzi a śpisz spokojnie.
makok Opublikowano 30 Stycznia 2009 #3 Opublikowano 30 Stycznia 2009 ja kleiłem silikonem, ale Ty masz akwarystyczne szerokie, więc chyba nie będzie problemu
hepatus Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor #4 Opublikowano 30 Stycznia 2009 a jeżeli silikon to chyba bez uszczelek? bo w zestawie ze śrubunkiem są dwie uszczelki jedna pcv-biała a druga gumowa czarna
makok Opublikowano 30 Stycznia 2009 #5 Opublikowano 30 Stycznia 2009 odpuść sobie i zrób bez silikonu z uszczelkami.... w końcu po to nazywają się akwarystyczne i są z firmy aquamedic, żeby działały bez kombinowania
Rekomendowane odpowiedzi