bezsenny Opublikowano 17 Lutego 2009 #11 Opublikowano 17 Lutego 2009 a teraz to ok jak parametry ci sie zgadzaja to jest ok ja sie patrze nie tyle na sam przeplyw co bardziej wlasnie na parametry przeciez w biologach przeplyw nie ma az tak duzego znaczenia
sision Opublikowano 18 Lutego 2009 #12 Opublikowano 18 Lutego 2009 To, co wylatuje z kubła po odpaleniu, to nie koniecznie bakterie. Jest tam też trochę syfu, więc jak czyszczę kubeł i go odpalam, przykładam siatkę do wylotu, żeby to wszystko wyłapać.
niesiu Opublikowano 18 Lutego 2009 #13 Opublikowano 18 Lutego 2009 ja mam deszczownię więc numer z siatką odpada niestety
sision Opublikowano 18 Lutego 2009 #14 Opublikowano 18 Lutego 2009 A co to za deszczownia, co jest na stałe zamontowana i nie da się jej odczepić na 5 sekund?
niesiu Opublikowano 18 Lutego 2009 #15 Opublikowano 18 Lutego 2009 ano niby nie jest na stałe ale tak ją zassało że nie mogę odczepić ale jest jeszcze korek na końcu o którym nie pomyślałem. to moge wyjąć i podstawić siatkę.
Rekomendowane odpowiedzi