Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szulo, ja tylko nie wiem jak Tobie wyszły slimline'y za 1800zł?? :shock:

bo mi do Twojego akwa wyszło tak:

3xA60 ~105euro

3xB60 ~105euro

1xC60 ~25euro

co daje razem 300cm + zapas na ukrycie komina i wewnętrznych

jak w mordę strzelił 235euro :wink:

a w SEKach... gdzieś linke podawał jjacek to nawet jeszcze taniej :P

Opublikowano

Efekty wizualne są świetne!! dotykałem BTN modułów jak i teł leżą biedne w euro zoo i nikt ich nie chce nawet z rabatem 50%. Co do DIY i CR trzeba mieć rękę artysty by odwzorować bez formy piękno natury skalnej.

BTN to nic innego jak piękno zaczerpnięte z natury po przez kopiowanie odlewem.

Opublikowano

BTN jest piękne ale odwzorowuje akwaria typu "siedze w jeziorze i patrze w strone brzegu" a ja wole "siedze przy brzegu i patrze w strone jeziora" :mrgreen:

mutra, sision wydanie na cos kasy to jedno a utrzymanie tego to drugie, nie zapominajcie o tym
Nigdy o tym nie zapominam, licze się z kosztami utrzymania akwarium. Dlatego rachunki za prąd płacą rodzice :lol::mrgreen:
Opublikowano

A ja płacę wszystko sam i miesięcznie za całe mieszkanie (100m2) z 3 akwariami płacę 100zł. Więc postawiłbym ten zbiornik mimo wszystko :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A co byście powiedzieli na temat modułów Back to Nature Slimline? (oprócz ceny bo wiem jaka jest na mój baniak około 1800)

Jeśli chodzi o CR to owszem ale moim zdaniem to wygląda tak: masa pracy i czasu efekt? (jak ci wyjdzie tak masz) musi ci się podobać jak nie to od nowa.

Proponuję tańszą alternatywę dla Slimline BTN, tła Rockwalls i Modules firmy Aquaterra http://www.aquaterra.dk/products.html