Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że ktoś już o to pytał w tym dziale forum, ale chodziło o inny region polski. Powiem, ze byłem w kilku Sosnowieckich agencjach reklamowych i niestety nie mieli, mało tego w ogóle teraz już tego prawie nie używają :shock:

Może ktoś mógłby podrzucić namiar gdzie można by takie cudo kupić... :?: i jeszcze jak potną na wymiar to wogóle byłbym wniebowziętym :mrgreen:

Potrzebne mi to na pokrywę wg tego projektu: http://www.retez.pl - BTW, nie wiem czy ktoś to już oglądał, ale opisane jest wszystko świetnie :!: Szczególnie polecam plik w excelu który fajnie liczy wymiary poszczególnych płyt :)

Opublikowano

Dziękuję Ci bardzo, powiem szczerze, ze na Twoją odpowiedź właśnie liczyłem po cichu, wysłałem Ci nawet kiedyś PW w tej sprawie, ale może nie dotarło... :mrgreen:

Widziałem Twoją odpowiedź na ten temat w innym wątku, ale nie podałeś wtedy konkretów :idea:

Nie mniej jednak jak by ktoś miał jeszcze jakieś inne namiary to jestem otwarty, może komuś innemu taki namiar się przyda. :)

Opublikowano

Ja zamawiałem ostatnio tutaj . Tylko ja robiłem najpierw ramkę z profili aluminiowych (też tam zamówionych) i potem w ramkę wklejałem pcv. Jestem zadowolony :D

Opublikowano
wysłałem Ci nawet kiedyś PW w tej sprawie, ale może nie dotarło... :mrgreen:

A ja odpisałem tylko, że ta wiadomość jakoś utkwiła w zakładce do wysłania :(

Opublikowano

W tym sklepie akces-plexi można zamówić płyty już przycięte na wymiar czy trzeba zamówić cała duża płytę?

Opublikowano

Najlepiej zadzwoń/napisz i zapytaj. Ja zamawiałem całą płytę (przysłali zwiniętą w rulon) i docinałem nożykiem tapicerskim - naprawdę bardzo ładnie idzie :wink:

Opublikowano

Ja swoje spienione PCV kupowałem w sklepie,gdzie robią reklamy.Sklep ten jest w Sosnowcu około 60 metrów od sklepu Malawi.Nie wiem jaka to jest ulica,ale zapytaj w sklepie Malawi Mjunszajn to Ci powie,gdzie on jest.