Skocz do zawartości

Jaki zrobić mix do karminika...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to masz nowe zadanie domowe... wybierz mi co i jak. Wklej tutaj a ja po prostu zamówie.

Widzisz.. dla rośłinożernych to nie jest takie proste.... Mogę na przykład teraz zamówić za 100pln pokarm bazowy i na przykład w lutym za kolejną stówkę kolejny zestaw....

A i jak krewetek będziesz potrzebować to daj znać.. ja płace teraz 20pln za kilogram ;D Więc jak będziesz potrzebować do mixa....

A i kilka miesięcy temu jak wrzuciłem im banana to wogole nie były zainteresowane... teraz w nocy zniknęła cała porcja którą dostały :D

Opublikowano
No to masz nowe zadanie domowe... wybierz mi co i jak. Wklej tutaj a ja po prostu zamówie.

hehe ostatnio nie mam czasu nawet się dobrze wyspać.... tyle co sporadycznie w nocy do forum siadam... :lol:

mixa mam i za szybko to on nie idze... więc na luzie :P na tony tego nie produkuję :)

za to ryby bym zobaczył jak Ci podrosły, ale to Ty musisz się określić kiedy jesteś :wink:

Opublikowano

A mógłby ktoś podać konkretne, pełne nazwy produktów - tych najlepszych. Bo piszecie skrótami a ja za bardzo się nie orientuję jeszcze w temacie.

Opublikowano

Zamówiłem wczoraj drobny zestawik. Nie tylko do karminika ale ogólnie dla pyśków. Powinny być zadowolone.

- Hikari Cichlid Gold baby 57g 1 7,80pln

- Hikari Cichlid Gold medium 250g (750 ml) 19,50pln

- Cichlid excel medium 250g (750 ml) 26,00pln

- Hikari Cichlid Staple medium 250g (750 ml) 12,50pln

- OSI O.S.I. Spirulina Pellets 200g granulki OSI uzupełnie - pokarm na bazie spiruliny w granulacie 15,00pln

- Sera FLORA 1000ml 17,00pln

Ciekawe jak moje pyśki bedą na granulat jako podstawę wyżywienia reagować... bo do tej pory granulat raz na pare dni dostawały a głównie płatki....