arkady_new Opublikowano 11 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Co sądzicie o skałach hodowlanych w malawi (takimi: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=525361861? Jeżeli ktoś ma, czy byłby tak miły podzielić się doświadczeniami? Ile waży taka skałka i z jakiego materiału (jak wpływa na wodę) jest zrobiona? Pozdr.
sision Opublikowano 11 Stycznia 2009 #2 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mi osobiście się takie sztuczne rzeczy nie podobają, ale jeśli Tobie tak... Rybom nie zaszkodzą
arkady_new Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor #3 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Osobiści bardziej mi się podobają niż stosik płaskich fragmentów podjazdu do garażu Ale nie o to, co się komu podoba było pytanie tylko o funkcjonalność i praktyczne zastosowanie.
Darjush Opublikowano 11 Stycznia 2009 #4 Opublikowano 11 Stycznia 2009 No co, rybki znajda kryjowki ale zeby to dla nich willa byla to nie powiem raczej skromna kawalerka
mutra Opublikowano 11 Stycznia 2009 #5 Opublikowano 11 Stycznia 2009 IMO strasznie badziewnie wyglądają takie rzeczy w akwa, ale jak Ci się podoba to ok. To żywica - rybom nie zaszkodzi. Jedyną wadą jest to że taka "skałka" jest lekka i ryby mogą ją troszkę poprzestawiać.
arkady_new Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor #6 Opublikowano 11 Stycznia 2009 IMO strasznie badziewnie wyglądają takie rzeczy w akwa a ma ktoś może zdjęcia takiej skałki z własnego akwa. Chociaż pewnie po takich komentach to każdy się będzie wstydził, że taki badziew ma Jedyną wadą jest to że taka "skałka" jest lekka i ryby mogą ją troszkę poprzestawiać. a może zaletą, bo szyby nie zbiją w razie wypadku
hepatus Opublikowano 11 Stycznia 2009 #7 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ciekawe jak by wyglądał komin obudowany takimi skałkami?
arkady_new Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor #8 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ok, jeszcze raz napiszę o co mi chodzi, bo zostałem tak zaatakowany jakbym był producentem tych skałek który próbuje Wam je wcisnąć Problem: mam takie tło http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=519626677 i mam problem ze znalezieniem do niego skałek, które byłyby do niego podobne (te hodowlane byłyby kolorystycznie idealne). Może ktoś by mi coś doradził?
daniel_iron Opublikowano 11 Stycznia 2009 #9 Opublikowano 11 Stycznia 2009 szukaj skałek pod nazwą piaskowiec a swoją drogą nie po to też zamieszczałem tyle zdjęć różnych skałek żeby z nich nie korzystać :!: : SKAŁKI
mutra Opublikowano 11 Stycznia 2009 #10 Opublikowano 11 Stycznia 2009 a może zaletą, bo szyby nie zbiją w razie wypadku 30 kilogramowego głazu raczej nie przerzucą tak żeby walnął w szybę
Rekomendowane odpowiedzi