angorn Opublikowano 3 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Prosze o pomoc. Mam 4 yellowki, jednego juz mam doroslego a 3 mlode. 1. Porobilem im cztery duze groty i ciagle sie tam chowaja jak ktos przejdzie kolo akwarium, nie wiem czemu? 2. Duzy pyszczak na okraglo mi kopie pod grota, nie wiem czemu? 3. Przy karmieniu trzeba sie odsunac, nie wiem czemu? 4. Wogle nie widac ryb w toni wodnej a jak juz to dorosly pyszczak "krzyczy" nawet jak dam mu jesc,nie wiem czemu? Z gory dzieki
Darjush Opublikowano 3 Stycznia 2009 #2 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Proponuje poczytac troche o zachowaniu pyszczakow wtedy BEDZIESZ WIEDZIAL CZEMU!! A jak juz piszesz to podaj parametry wody, jaki baniak, jak dlugo masz te rybki bo z tego co napisales to chyba calkowicie zielony jestes.
marcinmarg Opublikowano 3 Stycznia 2009 #3 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Poczytaj to forum troszkę. Jak długo masz te ryby? Daj im trochę czasu, potem przy karmieniu będzie niezły kocioł
angorn Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor #4 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mam 112l, duzego pyszczaka mam juz rok a mlode miesiac a parametry musze zmierzyc
marcinmarg Opublikowano 3 Stycznia 2009 #5 Opublikowano 3 Stycznia 2009 W takim razie, KONIECZNIE JAK NAJSZYBCIEJ poczytaj to forum!!!
angorn Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor #6 Opublikowano 3 Stycznia 2009 a czy parametry wody tez maja wielkie znaczenie? Jakos te rybki sobie plywaly w sklepie a umnie nie
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2009 #7 Opublikowano 3 Stycznia 2009 poniekad sam sobie odpowiedziales na to pytanie... parametry, wielkosc zbiornika, inne ryby, zageszczenie obsady, oswietlenie, wystroj, i.t.d... koledzy dobrze radza: czytaj forum !
Darjush Opublikowano 3 Stycznia 2009 #8 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Trzymaj link tu znajdziesz duzo informacji na temat swoich yellowkow http://www.klub-malawi.pl/artykuly_klub ... ellow.html a na zachowanie ryb wplywa naprawde wszystko a przede wszystkim musza sie przyzwyczaic do nowego domku wiec dbaj o nie i cierpliwosci
angorn Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor #9 Opublikowano 3 Stycznia 2009 A musze miec wiecej tych yellowkow niz 4? Z gory dzieki
Rekomendowane odpowiedzi