lukaszra Opublikowano 30 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 30 Grudnia 2008 powiedzcie czy ktos mial ten filtr 1500 weipro ?? przeciez moja kosiarka elektryczna do trawy ciszej chodzi burczy tak ze sie w pokoju nie da wysiedziec probowalem go odpowietrzyc tak jak mowil mi sabotage ale to nic nie daje jakies wasze porady ????
czester_ Opublikowano 30 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Na wyłączonym silniku poobracaj go w każdej osi. Cos tam musi jeszcze siedzieć. Ew. czasem powietrze z gąbki również zapowietrzyć moze sprzet.
lukaszra Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor #3 Opublikowano 30 Grudnia 2008 wlasnie sie uciszyl .... po 40 godzinach zobaczymy na ile ....
corten Opublikowano 30 Grudnia 2008 #4 Opublikowano 30 Grudnia 2008 do najbliższego czyszczenia:) jeśli wyjmiesz głowice z wody - będziesz miał to samo. wg mnie świetne filtry ale nie pozbawione wad - głośna praca przed odpowietrzeniem - beznadziejne mocowanie przyssawek - tragiczny montaż pojemnika z gąbkami do głowicy. na szczęście po jakimś czasie się wyrabia i można założyć na głowicy pod wodą, bez wyjmowania jej z akwa..
lukaszra Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor #5 Opublikowano 30 Grudnia 2008 co byscie polecali zamiast tego ,,, i zeby ciche bylo
Jarosław Woźniak Opublikowano 30 Grudnia 2008 #6 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja używam większego weipro bo 3500 i nie narzekam.Może trafiłem na super egzemplarz. Co można oprucz weipro Tobie polecić :?: Może z rodziny Atman 202......203. Tego ostatniego też używam i jest ok :!: Pozdrawiam
lukaszra Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor #7 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja używam większego weipro bo 3500 i nie narzekam.Może trafiłem na super egzemplarz. Co można oprucz weipro Tobie polecić :?: Może z rodziny Atman 202......203. Tego ostatniego też używam i jest ok :!: Pozdrawiam ale nie masz problemow z tym odpowietrzaniem ?? no u mnie teraz tez spokoj od tego momntu jak sie uspokoil ale post nizej juz mnie inaczej na niego nastawil ze to tylko do 1 czyszczenia wiec jak za kazdym razem mam 40 godzin czekac to ja go serdecznie ,,,,
Jarosław Woźniak Opublikowano 30 Grudnia 2008 #8 Opublikowano 30 Grudnia 2008 U mnie wygląda to w ten sposób że po czyszczeniu niekiedy ,powtarzam niekiedy po włączeniu cicho zaczyna brzęczeć. Wtedy wyłączam go i ponownie włączam i jest ok :!: Nie muszę czekać godzin aby się uspokoił.Większych problemów nie mam.
mati21 Opublikowano 30 Grudnia 2008 #9 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja już rok posiadam wersje tc-1000 i nie mogę narzekać ponieważ filtr dmucha wyśmienicie zbiera tez bardzo dobrze i chodzi w miarę cicho. Pojemniki na gąbkę się już wyrobiły i gładziutko się je ściąga, a jeśli chodzi o odpowietrzanie to zajmuje mi to raptem 2 minuty ^^
slawek gorol Opublikowano 30 Grudnia 2008 #10 Opublikowano 30 Grudnia 2008 wystarczy wytrzepac fest w prawo i lewo ... do gory i na dol odwrocic, potrzasac i dziala jak malina
Rekomendowane odpowiedzi