eremita Opublikowano 17 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 witam chodzi mi o jedna konkretna rybe ( galeria nie chodzi a mi bardzo zalezy wiec mam nadzieje ze moderatorzy beda wyrozumiali ze wstawie foto ) czy moze byc ona w akwa o wymiarach 100/50/45 i co by mogło z nia plywac??? i co to za pyszczak? kiedys ja miałem dostałem od kolegi ktory kupil od kogos z tego forum?? niestety nigdy jej nie znalazłem w sklepie ale szukam i moze wy mi pomożecie to jest fotka lepszej nie mam myslałem by ja trzymac z msombo lub saulosi ale nie wiem czy moze tak byc???
yaro Opublikowano 18 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 18 Grudnia 2008 tak niewyraźne zdjęcie ze ciężko cokolwiek powiedzieć - natomiast nie połączył bym tej ryby z Saulosi ze względu na jakieś podobieństwo. Msobo też trzymasz z Saulosi ? A wiesz ktore to samice saulosi a które msobo?
eremita Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor #3 Opublikowano 18 Grudnia 2008 nie nie trzymam msobo z saulosi zakładam nowe akwa i mysle nad obsada. samiczka do niego jest taka czarna i koncówki płetw ma zółte.
sabotage Opublikowano 18 Grudnia 2008 #4 Opublikowano 18 Grudnia 2008 IMO to samiec Labidochromis sp. "Mbamba" .
Xefrus Opublikowano 18 Grudnia 2008 #5 Opublikowano 18 Grudnia 2008 IMO to samiec Labidochromis sp. "Mbamba" . W pełni się z tym zgadzam
eremita Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor #6 Opublikowano 18 Grudnia 2008 a co proponujecie do niego? i moze ktos wie gdzie go mozna dostac:)
Rekomendowane odpowiedzi