Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcesz akwarium, to idź i je kup :wink:

Jeżeli będą jakiekolwiek wahania cen, to w/g mnie niewielki, a poza tym kupujesz akwarium warte niecałe 100zł a nie 1000zł, więc nie masz co się zastanawiać "kiedy?" - po prostu kup i będziesz się cieszył.

Torunia nie znam, więc sklepu w twoich okolicach nie doradzę. - może www.pkt.pl pomoże..?

Opublikowano

Witam! Ja swoją 300L kupowałem w carrefiucie na bielawach. Nie mieli na stanie wiec czekalem kilka dni, jeżeli będziesz kupował zestaw tzn: akwa pokrywa filtr grzlka mata pioch skalki to dostaniesz upust, tylko rozmawiaj z szefową to nawet dowiezie ci to wszystko do domu ;-)

Oczywiscie dostaniesz karte stalego klienta i gratisy.

Przeliczalem wczesniej z opcja z allegro ale bylo moze z 70zl roznicy tylko, a akwa z allegro.. hmm kto wie co sie moze zdarzyc. Polecam!

Opublikowano
a poza tym kupujesz akwarium warte niecałe 100zł a nie 1000zł,

najtańsze jakie znalazłem w Toruniu to w Skalarze za 140 zł, może ktoś wie gdzie jest taniej?

Opublikowano

Spróbuj w Nobeso:

ta firma to bramy produkuje http://www.nobeso.pl/pl/index_pl.php[/quote:3b90ohyp]

Link , który ty podałeś jest do firmy w mieście Ostrów Wielkopolski, ja tobie dałem namiary do Nobeso w Toruniu, który nie ma własnej strony internetowej. Dane tej firmy wziąłem z pkt.pl (drugi post) - pkt wyszukało mi zagadnienie "Akwarystyka" ; lokalizacja "Toruń".

Opublikowano

a skałki wapienia lub piaskowca gdzie w Toruniu dostanę (tanio)? Byłem w OBI i LM i nic ciekawego nie było, a nie mam żadnych niezwykłych wymagać. W wymienianym tu Carrefourze, jedna skałka duża kosztuje 45 zł!