eremita Opublikowano 8 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 8 Grudnia 2008 mam akwa a w nim 480L Ps. Demasoni maylandia estherae red red Labidochromis Hongi Labeotropheus trewavasae teraz zakładam drugi zbiornik 120/50/40H i mam dylemat jakie pysie tam wsadzi? zalezy mi by były całkiem inne niż te co mam? macie moze jakies propozycje? bo drugim rozwiązaniem tyle ze to zdrada dla malawi jest przełożenie po małej redukcji tych co mam do tego mniejszego zbiornika a do dużego włoże piekna rybe frontosa, tyle ze tu nie wiem jeszcze czy to i tak nie jest za mały baniak do niej :roll: jesli ktos ma propozycje np. przełozyc cos z duzego do małego a do duzego włozyc cos to tez mnie takie rozwiazanie interesuje
yaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ryba przepiękna no i w takim akwarium jednego samca spokojnie uda Ci się utrzymać, przy większej ilości kryjówek, może uda się i więcej samców
eremita Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor #3 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no ja myslalem o obsadzie 1/3 lub 1/4
Rekomendowane odpowiedzi