MediaX Opublikowano 4 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy ktoś wie gdzie na Podlasiu...Białystok, Grajewo, Łomża dostanę łupek filitowy?
Maaro78 Opublikowano 4 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Księżyno naprzeciwko salonu mazy jest sklad kamienia gorskiego maja tam praktycznie wszytsko, jedyny problem ze juz o tej porze moze byc zamkniety do wiosny. Tu masz ich stronke http://www.brukbud.bialystok.pl/
MediaX Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor #3 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dzięki chłopie Byłem dziś na Dziesięciny..bo tam w ogrodniku niby mieli mieć...ale oni o niczym takim nie słyszeli nawet. Za dzwonie i się zapytam do tej firmy. Księżyno na przeciwko salonu mazdy...ale mam rozumieć w Białymstoku tak? jeśli źle rozumuję to mnie naprowadź. Jeszcze raz dzięki
Neno Opublikowano 5 Grudnia 2008 #4 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Wylot z Białegostoku na Wysokie Mazowieckie, Łapy . Księżyno to taka miejscowośc tuz za Białymstokiem , bedzie reklama salonu Mazdy za pewne , w każdym razie musisz skrecic w prawo i skład bedziesz miał za 200 metrów po prawej stronie. Z tym , że koniecznie zadzwoń bo jest już "po sezonie" i często nikogo nie ma. Niestety nie mam namiarów na firme w postaci tel.
docia Opublikowano 18 Grudnia 2008 #5 Opublikowano 18 Grudnia 2008 koles cisnij na dziesiieciny tam w tym wielkim ogrodowym sklepie maja skład róznych piaskówców kamieni łupek tez maja zapewne a ze niewiedzieli czy maja łupek czy cos tam zakrecili to oni tak maja w tym sklepie , sprzedawcy móili na wapien bryły ~`mózgi hie hie spiesz sie predzej dopuki nie ma sniegu a na ksiezynie to zapewne zamkniente bo tam sprzedawca to w przyczepie campingowej siedzial zawsze a teraz zimno
MediaX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor #6 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hmm no byłem tam albo nie w ten co trzeba sklep trafiłem....taki biały domek siedział młody chłopak i mówił, ze wogóle się tym nie zajmują i nie mieli czegoś takiego. A mogła byś podać konkretny adres jeśli pamiętasz? Ja byłem tutaj : http://mapy.eholiday.pl/mapa-bialystok- ... ystok.html
Rekomendowane odpowiedzi