Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bardzo wiem w którym dziale to zamieścić, ale dam tutaj. Nałożyłam dziś drugą warstwę cr już z barwnikiem. I pojawia się pierwszy problem - nie wiem czy starczy mi barwnika na trzecią warstwę. Mogę po prostu nałożyć trzecią warstwę nie na całe tło jakby mi go brakło? I drugi chyba gorszy problem. Tło jest u mamy w pokoju i już się drze, że go przez okno wywali :lol: . Można je trzymać na balkonie czy nie za bardzo? Bo u mnie ciągle koty chodzą i po prostu by je zniszczyły, ostatecznym wyjściem będzie ich zakaz wejścia do mnie, ale to już ostateczność.

Opublikowano
Nie bardzo wiem w którym dziale to zamieścić, ale dam tutaj. Nałożyłam dziś drugą warstwę cr już z barwnikiem. I pojawia się pierwszy problem - nie wiem czy starczy mi barwnika na trzecią warstwę. Mogę po prostu nałożyć trzecią warstwę nie na całe tło jakby mi go brakło? I drugi chyba gorszy problem. Tło jest u mamy w pokoju i już się drze, że go przez okno wywali :lol: . Można je trzymać na balkonie czy nie za bardzo? Bo u mnie ciągle koty chodzą i po prostu by je zniszczyły, ostatecznym wyjściem będzie ich zakaz wejścia do mnie, ale to już ostateczność.

no wiec tak...barwnika dalem ci na 2 tla. wiec nie wiem po co tak duzo dalas :mrgreen: co do wywalenia mamy...znaczy kotow.... znaczy sie wywalenia tla na balkon. oczywiscie ze mozesz, z tym ze musisz sie liczyc ze bedzie wolniej schlo, ale przy obecnych wilgotnosciach na dworze bedzie caly czas zraszane, no chyba ze przyjdzie mroz to bedzie cale w zamarzniete :wink:

Opublikowano

no z tym zamarzaniem to raczej nie na plus.

minusowa temperatura rozwali cr-a więc wydaje mi się że balkon odpada

Opublikowano
no z tym zamarzaniem to raczej nie na plus.

a czy ja powiedzialem ze na plus? napisalem tylko ze bedzie zamarzniete, a co sie robi z cienka warstewka betonu, gdy woda zwieksza swa objetosc i zmienia stan skupienia to chyba kazdy wie :mrgreen:

wywal mame...albo koty 8)

Opublikowano

Ja jestem za wywaleniem.....mamy.... :mrgreen: kotki niech sobie chodzą :mrgreen:

A mogę się dowiedzieć co to za barwnik....ja jakiś zakupiłem "pigmentMIX"

Opis:

Doskonale mieszalny z każdą farba wodorozcienczalną.Posiada atest PZH.

Czy śnieżkę można dodać?bo u mnie jest albo śnieżka albo dekoral...nic więcej.