Gość pfpp Opublikowano 24 Lipca 2006 #1 Opublikowano 24 Lipca 2006 Jak sie przed chwila przekonalem padla gielda i w zwiazku z tym mam pytanie, kiedy ruszy nowa. Nie ma co ukrywac, ze byl to jeden z glownych powodow tak licznej liczby odwiedzin na serwisie i swoisty "magnes" przyciagajacy nowych czlonkow. W interesie Klubu jest wiec jak najszybsze otworzenie nowej i rozreklamowanie jej w jakikolwiek sposob . Cytuj
PiotrQ Opublikowano 24 Lipca 2006 #2 Opublikowano 24 Lipca 2006 Racja. Też jestem bezwzględnie za. Gielda powinna byc reaktywowana I doszły mnie takie słuchy, ze byc moze będzie Moze ktoś z zarządu sie odezwie i powie cos w temacie ? Piotr. Cytuj
blizniak2 Opublikowano 24 Lipca 2006 #3 Opublikowano 24 Lipca 2006 Jest to temat jak najbardziej do przedyskutowania w Radzie. Info na ten temat w najbliższym czasie. Cytuj
VDR Opublikowano 24 Lipca 2006 #4 Opublikowano 24 Lipca 2006 Teraz juz dziala zdaje sie... ale nie wiadomo jak dlugo...tak czy siak -- imho gielde mozna by odpalic -- ogloszenia Klubowiczow moglyby byc wtedy wyrozniane A moze cos wiecej Cytuj
zyraf71 Opublikowano 25 Lipca 2006 #5 Opublikowano 25 Lipca 2006 Panowie i Panie :!: Odrobinę cierpliwości Coś tam już się dłubie Cytuj
VDR Opublikowano 25 Lipca 2006 #6 Opublikowano 25 Lipca 2006 Panowie i Panie :!: Odrobinę cierpliwości Coś tam już się dłubie Aby podgrzac atmosfere - dodam, ze beda niespodzianki i nowe funkcjonalnosci Cytuj
sysgone Opublikowano 25 Lipca 2006 #7 Opublikowano 25 Lipca 2006 Skoro juz chcecie ... Na serwisie zostal odpalony komponent Gieldy. W chwili obecnej kazdy moze zamiescic ogłoszenie i będzie ono automatycznie opublikowane. Czy taka forma zostanie docelowo - zobaczymy - wszystko zalezy od Was. Komponent został tak ustawiony, aby osoby zalogowane na serwer ( a więc pełnoprawni klubowicze ) posiadali pierwszeństwo w wyświetlaniu swoich ogłoszeń. Mogą też oni modyfikować i usuwać własne ogłoszenia. Obsługa jest chyba na tyle intuicyjna, że nie wymaga pisania instrukcji. Gdyby jednak coś nie było jasne, to chętnie wytłumaczę. Zapraszam do testowania i zgłaszania zarówno błędów, jak i wszelkich sugestii mogących jeszcze usprawnić korzystanie z Giełdy pozdrawiam Norbert PS. jak zauważycie, przy niektórych kategoriach są dostępne miniaturki. Jeśli macie ochotę i trochę czasu, to chętnie przyjmę miniaturki obrazujące pozostałe kategorie. Warunek: max. wielkość ikonek ok. 50x50px format GIF Cytuj
limar Opublikowano 26 Lipca 2006 #8 Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam, przetestowałem Giełdę, dla mnie r e w e l a c j a Cytuj
aditu Opublikowano 26 Lipca 2006 #9 Opublikowano 26 Lipca 2006 a ja sie zastanawiam ze skoro jest opcja oddam to moze powinna byc jeszcze opcja przyjme Cytuj
hagrzesiek Opublikowano 26 Lipca 2006 #10 Opublikowano 26 Lipca 2006 brawo :!: wygląd i funkcjonalnosć bedzie siła Naszej Nowej Giełdy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi