Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich!!!jestem w trakcie robienia tła struktury wewnętrznego z ceresitu cx5!niedługo dojdę do etapu wybrania koloru i pomalowania wyżej wymienionego tła! moje pytanko jest następujące-czy mogę wymieszać pigment z ceresitem??ewentualnie jeżeli nie mógłbym wymieszać ceresitu z pigmentem to prosiłbym o polecenie jakiejś farby (w miarę możliwośći tania żeby była:) :D)!!!z góry dziękuje za pomoc!!!

Opublikowano

jako dekoracje w zbiorniku będę miał piaskowiec wiec czerń nie będzie pasować:),będę szukał jakiegoś barwnika co pasuje:D!!dziękuje za pomoc!!!

Opublikowano

panowie mam problem ze znalezieniem pigmentu ferrokolor!!!obleciałem większość sklepów i nie znalazłem :( !!!czy można zamówić z jakiejś stronki internetowej???jeżeli tak to proszę o podanie stronki bo ja nie mogę znaleźć!!!znalazłem strunkę ferrokolor ale tam jest tylko oferta, na allegro nie ma nic!!!a co z pigmentami co sie miesza do malowania ścian???

Opublikowano

w Bolesławcu na pewno znajdziesz, jak nie to do Jeleniej Góry też nie masz tam strasznie daleko i zbajdziesz ten barwnik w Practicerze na al.Jana P. II