hardtofind Opublikowano 13 Listopada 2008 #1 Opublikowano 13 Listopada 2008 jakie gatunki pyszczaka n adaja sie do tak malego akwa w kturym beda mieszkac tez saulosi. chodzi mi ktore gatuki nadaja sie do trzymania w takim baniaku z saulosi
mars Opublikowano 13 Listopada 2008 #2 Opublikowano 13 Listopada 2008 poczytaj ten dział i choćby z dwa topiki pod Twoim - temat saulosi + był maglowany w parudziesięciu wariantach i kobinacjach wystrczy poczytać a nie wymagać ze to samo bedzie omawianie i opisaywanie po raz setny
hardtofind Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor #3 Opublikowano 13 Listopada 2008 czytalem te watki ale mi nie chodzi ile saulosi ale co najlepiej sie nadaje do saulosi
mars Opublikowano 13 Listopada 2008 #4 Opublikowano 13 Listopada 2008 nie powiesz mi ze czytając forum nie znalazłeś info co do saulosi w małym akwa sie nadaje najbardziej ... nawet w innym Twoim topiku na 3 strony o lombardach padały już rady co do saulosi się nada
yaro Opublikowano 14 Listopada 2008 #5 Opublikowano 14 Listopada 2008 ale czytanie ze zrozumieniem jest wielkim plusem :/ standartowa porada - połącz z rdzawym.
Rekomendowane odpowiedzi