mutra Opublikowano 17 Listopada 2008 #11 Opublikowano 17 Listopada 2008 Druga sprawa to to, że fluvale do najcichszych nie należą, zwłaszcza w początkowej fazie i długo się odpowietrzają – taki podobno ich urok ze względu na budowę, szczególnie karbowane węże. mój jest cichutki jak myszka ale fakt że przed założeniem prefiltru był cichszy
Pan Pyszczak Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor #12 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja sie zastanawiam co moglem zrobic zle, bo na poczatku uruchomilem filtr bez uszczelki, moze w tym momencie cos uszkodzilem? Ale to trwalo gora minute. Pozniej juz z uszczelka. Rzeczywiscie sprawdze te laczenia na wezach, moze gdzies jest nieszczeslnosc. Ciekawe,czy mozna kupic nowy filtr juz z taka wada. Uszczelka pod glowica - grrr;D dobrze,ze to nie przy moim aucie hehe
mutra Opublikowano 17 Listopada 2008 #13 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja sie zastanawiam co moglem zrobic zle, bo na poczatku uruchomilem filtr bez uszczelki, moze w tym momencie cos uszkodzilem? nie sądzę. A napowietrzanie jakieś masz w tym akwa- może filtr łapie powietrze z wody, przez "zasysy"?
Pan Pyszczak Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor #14 Opublikowano 17 Listopada 2008 Napowietrzenia nie ma zadnego, filtry poruszaja tafla wody wiec to odpada. Sprawdze kable jak wroce do domu.
Rekomendowane odpowiedzi