Marcin0603 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor #51 Opublikowano 12 Listopada 2008 No to już sam nie wiem, czy mogę brać fuelleborni lub trewavasae, czy tylko trewavasae... Najlepiej jak by ktoś kto miał któryś z tych gatunków by coś napisał, czy w 150 cm dadzą radę. A naprawdę fuelleborni rosną większe?? Słyszałem, że są tylko trochę masywniejsze, więc jak to jest??
sabotage Opublikowano 12 Listopada 2008 #52 Opublikowano 12 Listopada 2008 Jest wiekszy, masywneijszy i dluzszy. Zbrodnia nie bedzie jak wlozysz je do 375l. Podobnie jak nie jest zbrodnia wkladnie redow do 240l. Jednak z racji tego, ze ja nie lubie duzych ryb w "malych" akwa bralbym trewavasae.
Marcin0603 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor #53 Opublikowano 12 Listopada 2008 Trochę szkoda, bo fajne są fuelleborni marmelade cat, wyróżniały by się na tle pomarańczowych redów i niebieskich demasonów, no ale trudno, jeśli są za duże, to wezmę jakiegoś trewka.
sabotage Opublikowano 12 Listopada 2008 #54 Opublikowano 12 Listopada 2008 Znowu bez przesady, skoro Ci zalezy mozesz wziasc.
Marcin0603 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor #55 Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie, chyba nie będe ryzykował, bo redy są dość duże, co prawda będzie ich tylko 4 sztuki, ale może być trochę ciasno jak doszedłby fuelleborni, ale z drugiej stony ten marmelade cat ma niesamowite ubarwienie, i jest naprawdę rzadką rybą, co naprawdę do niego przyciąga
Marcin0603 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor #56 Opublikowano 15 Listopada 2008 Przeglądałem galerie, zdjęcia w necie i wybrałem 5 gatunków które najbardziej mi pasują: labeotropheus fuelleborni katale - labeotropheus trewavasae chilumba -pseudotropheus polit -pseudotropheus perspicax orange cap i melanochromis auratus, i teraz prośba do Was, który z tych gatunków podoba Wam się najbardziej, i najlepiej pasuje do akwa 375l z 4 redami i kilkoma demasonami, proszę o Wasze typy. Tylko nie dawajcie już innych propozycji bo się nigdy nie zdecyduje, a chcę już zakończyć ten wątek bo jest strasznie długi
sision Opublikowano 15 Listopada 2008 #57 Opublikowano 15 Listopada 2008 labeotropheus fuelleborni katale Tylko nie dawajcie już innych propozycji bo się nigdy nie zdecyduje, a chcę już zakończyć ten wątek bo jest strasznie długi Więc przestań oglądać galerię i zamów te cholerne ryby
freelanc3r Opublikowano 15 Listopada 2008 #58 Opublikowano 15 Listopada 2008 ja bym stawial na Auratusa bo sam chce stawiac zbiornik 375L wlasnie dla niego tylko to rzeznik i moze byc roznie
Marcin0603 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor #59 Opublikowano 15 Listopada 2008 No właśnie auratusa się troche boje, bo mam już agresywne demasony, a pozatym to dość popularna rybka... Sision: czyli mam wziąść labeotropheus fuelleborni katale tak??
Rekomendowane odpowiedzi